ifall ni inte vill träffa mig ikväll så kommer ni inte till gültza

..för dit ska jag. Haaa're!

och ja, im bringing sexy hängselbyxor back




haahhaahahahamster-bea

Emma smsade den här bilden för en stund sen, från pdol. Kolla mitt ansikte! Tror ni jag dog något när jag såg den eller? Å i kuriren och allt... Hahaha...




så fort du kan

Vad som skulle bli en lugn morgonprommenad längst vattnet blev istället ett rejält springpass genom skogen. Med maskinen på högsta i lurarna sprang jag för allt vad benen bar tills jag knappt kunde andas, och det var gudomligt skönt. Sprang tills skogen tog slut och jag kom fram till en tom strand. Åh att springa på sand känns vill jag lova! Kan vara det härligaste jag gjort i sommar.




KV

Åkte iväg med familjen till klubbviken tidigare ikväll, sitter och äter middag och ser på OS. Vad annars liksom? Hahah, allt som visas atm och allt man vill se också! Caesarsallad blev det iallafall.




PDOL

Steg upp ganska tidigt imorse för att jag måste städa läggan innan granny kommer hem. Men det blev faktiskt inte speciellt sent igår med tanke på att vi ändrade oss från att ta tre-bussen till ett-bussen. Skönt ändå. Pdol levererade inte så mycket som jag hoppats på men nå tusan hade vi roligt!




Surpriceeeee

Överaskningen för Julia som jag och tjejerna plannerat hur länge som hellst gick äntligen i verket och flickan fattade ingenting. Förbannat kul. Överraskade henne på busstationen. Åh nu ska du firas som fan på pdol! Ses i piteå y'all!




@ arcusbadet

Steg upp tidigt och blev hämtad av familjen för en dag på arcus. Har inte varit här sen jag var liten, hahahah barndomsminnen! Riktigt härligt faktiskt!




OS

Äntligen börjar os igen, har taggat sedan det slutade 2008...Helt besatt! Invigningen ikväll så screw pdol and shit. Åh screw sverige också, vi har inget att göra i os. AMERICA for the win. Längtar efter att få se Usain Bolt och Dream team speciellt. Framför allt DT. Kärlek. Kommer bli super.



en irriterad bea skriver ett bildlöst inlägg

Att folk inte ska göra annat än klaga. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ. Jag orkar inte. Lägg ner. Mitt huvud exploderar. Jag är inte en sån som ofta lägger ut mina personliga åsikter eller tar ställning ang olika frågor på min blogg, speciellt inte när det gäller saker jag stör mig på för det brukar jag hålla för mig själv så långt borta från min blogg och internet över huvudtaget. Men nu måste jag få säga att jag är spyless på folk som inte har annat i huvet än att klaga. Inga namn, inga exempel vill bara få fram att det är löjligt. Att ha åsikter är bra, misstolka mig inte nu, men när man medvetet klankar ner på andras sätt att leva och vilka val folk gör ser jag bara ingen som hellst poäng i. Punkt slut.
 
 
Å nu är det kanske jag som klagar på att jag inte gillar att folk klagar. Lite halvt dubbelmoral här på just den fronten men ta det med en nypa salt guys.



Hej här kommer segertåget

Att ligga i bikini ute i en solstol och lyssna på musik kan vara det härligaste som finns. Å så toppar vi det med os-invigning ikväll, för bra. Blir nog att jag ser det själv dock, bara höra av er boys.




På äventyr i den orangea gummibåten




22 grader celcius

Frukost ute i solen med jullebulle. Blir nog att vara hemma och sola idag, å senare gå in till stan en sväng. Awesome.




Myskväll healthy style

Ligger och tittar på film med julia och äter frukt & bär. Typiskt oss att vi alltid ska vara så nyttiga.. Men gott är det iallafall! Ska återgå till filmen nu, peace.




26 juli

Nu ska ni få höra vilken player jag har varit idag.. Spenderade först natten med sabina (höhö), sedan på mission med Julia, träffade Molly och Emma och sedan även Rebeccah en snabbis och sen en fika med Karl på det innan jag drog tillbaka till läggan. Å snart ska jag bort igen och se film med Julia. Damn im livin on the edge. Player-bea.




Sunny day




寿司

Tvingade oss upp imorse och hann precis i tid till happy hour på solsystemet. Just nu sitter jag & sabbis och stinker solarium på kojis och äter lunch. Sushi!




grillkväll

Jag, sabbis, willeboi, jakob, mattsson och hans americanfolks gick ner till gultza tidigare ikväll. Spelade volleyboll och grillade. Fett mysigt. Har till och med blivit filmade till en musikvideo, didnt see that coming didnt you? Riktigt kul iallafall, får väl se om man syns när den är klar... Är hemma hos sabbis nu och ska spedera natten här också. Mys!




Tralalalala

Passar på att blogga medan jag väntar på att sa ina ska bli klar med sitt spontana solariumbesök. Ska sen gå upp till henne och så blir det att träffa mattsson & c.o. ikväll. Kulkul!




Sabina är bäst /anonym

Sitter på friends som vanligt, med fina sabina denna gång. Har varit och brännt pengar jag inte har med rebeccis tidigare idag. Jättekul att träffa henne! Aja, ska återgå till min sabbis och min te nu. HUGS




All i do is GTL

Äckta Jersey-Shore anda på min dag hittills. Fast istället för att gymma har jag tagit en långpromenad och istället för att hämta tvätt har jag varit och handlat, men sola blev rätt iallafall. Fast nu ser det ju ut att bli bra väder.. Det regnade nämnligen när jag gick. Jajja, ska hoppa in i duschen nu och sen äta nått (har inte ätit sen middagen igår så jag börjar bli lite hungrig..) PUSS.




Freedom

Utnyttjar att jag bor ensam till fullo.

nä jag förstår inte heller hur jag kan ha vänner




Friends by bo

Hemma nu efter att ha varit på äventyr med julia. Fikar har vi också, väldigt mysigt och inte gick det en sekund utan att vi pratade. Haha.. Huvva vad du är fin.




Bea på taket

Jag och julia kände oss lite halvmodiga imorse så vi tog hissen upp till översta våningen och klättrade ut på taket. Sola på ett tak = check! (åh förresten så var förra inlägget på skämt, mitt hår är INTE gult och jullebulle var jätteduktig. Hoppas nån gick på're iallafall.) Kraam




Kul ens

Gult hår. Jag hatar dig julia, alltså GULT?!!! Jag orkar inte... Brb, raka sv håret.




Givetvis

Idag har jag varit duktig och städat, hejja mig. Så himmla skönt att ha lite ordning igen.. Åkte in till stan med en tung väska och mötte julia & william på sushibar. Gick sen och köpte blondering och hårfärg och gick till läggan. Färgat hår tillsammans med william x2, varit på äventyr till konsum och nu ligger jag och julia i soffan och tittar på american pie. Mys!




told ya

som sagt, nu ska jag packa upp. Pussar!




Snart. Far. Jag. Till. Gällivare. Och. Hämtar. Hem. Dig.

hittade en bild från i vintras i kameran som jag inte sätt förr, rött hår och allt! haha, känns som att det var väldigt länge sen. Kom hem nu karro.
 



tredje världskriget @beas rum

Hej, tjenatjenatjena. Den här dagen har varit den roligaste dagen i mitt liv skulle jag kunna konstatera. Just feel the ironi, jag har haft tråkigt. Vaknade vid ett, sätt på film och drukit iste och försökt att inte ens titta på väskorna och klädhögarnabergen i mitt rum.
 
Så nu har jag börjat förbreder mig mentalt för att packa upp. Flera väskor dessutom (med tanke på att jag åkte direkt från lägenheten ut med båten och sen dirket till trästocks) så jag har inte haft varken ork eller tid för dem. Å dessutom så far jag tillbaka till läggan imorgon! Hahah..
 
Men grejen är bara den, ifall jag känner mig själv rätt (vilket jag mest troligt gör) så vet jag att när jag väl börjar packa upp allt så kommer jag få ett städ-ryck och det kommer sluta med att jag rensar garderoben och städar varenda millimeter av rummet tills man kan spegla sig i tapeten ←golvet kändes för mainstream Å just nu känner jag inte för att städa så jag återgår till min film som jag inte har valt än och skjuter upp allt som ska göras till sen! Bra plan.



Trästocks part 2


 
 



Trästocks part 1

Första dagen alltså, så roligt. Träffat många nya bruds and boys, dudes and hoes. Nö men påriktigt har jag fått umgåtts med väldigt fina tjejer och killar. Guld hela högen! Behöver nog inte skriva så mycket med tanke på att bilderna berättar det mesta? Hahah, kan iallafall få säga att spritpennorna användes flitigt och maskinen levererade. Sen att sova fem pers i ett tremannatält var ju dock snäppet mindre kul... hah..



hemma igen!

Obloggat under trästocks. Varken tid, ork eller ström i telefonen för det. Har haft galet roligt men tyvärr blev det att jag kom hem nu ikväll istället för imorgonbitti på morgon (jag var nog den enda av oss som ville stanna lördagsnatten också... hahah) Men nu är jag hemma och det är oändligt skönt med dusch, rinnande vatten och min säng! Bilderna kommer straxstraxstrax. Ha're!
Trött men glad tjej



Skellefteå

Sitter ute på en restaurang med rebeccah och äter sen lunch (tidig middag?). Riktigt mysigt. Tälten är uppe och vi börjar tagga!




Packapackapacka

Steg upp tidigt imorse och snart har jag packat klart och då blir det bara körkörkör. 




and of we go

Hej, nej jag håller med det har inte gått bra för bloggen de senaste två dagarna. Kasst av mig, sorry alla. Åh värre lär det bli när jag drar iväg till trästocks imorgon! Taggar! Far dit med rebeccah och lovisa bland annat, nu ska vi ha kul tjejer! ♥
 
förresten så rekommenderar jag inte dedär produkterna ↓ i förra inlägget till någon. Skräp



Brb, sj'lvmord p[ g

har ingen aning om varf;r mitt tangentbord fuckar med vissa boks'ver... 




Julia part 2

Var på willys med mami på morgon och köpte lite nödvändigheter till ts (börjar faktiskt tagga!!), sen gick vi på stan och köpte massa annat inte fullt lika nödvändigt.. Haaha. Bilder kommer. Så lom julia in och nu är vi hemma hos mig och finisen hjälper mig packa. PUSS.




Summerday

Pappa skjutsade mig till stan direkt när båten hade kommit i hamn. Haha, så himmla skönt att vara hemma igen! Mötte julia och haft det lika awesome med henne som alltid, på tok för länge sen sist! Glad och ruinerad sammanfattar väl the situation atm.

lägger upp lite av det nyinköpta senare!




Påväg hem!

Ses snart!




last night

.. För imogon bär det av hem! Har längtat efter mina fina små lulebor som satan men det har ändå varit gode mysigt här på ön. Har ätit middag ute i kvällssolen och senare mot kvällen gick vi över till en grannbåt och spelade kort, hahah. Thats how we do it on the sea people!
fett less på att hunden inte ville posa med mig



jump




Yellow watermelon

musik i lurarna, riktig sommarvärme och vattenmelon. Vinnande trio. Hugs!




God morgon

Sitter ute och äter frukost i solen, förbannat mysigt! Ciaooo




summerdress

Köpte denna långaklännign för i princip ett år sen på en nattmarknad i thailand. Åh hur många gånger har jag använt den sen dess? None. Har  inte kunnat avgöra ifall den är söt eller löjligt ful. Fortfarande inte bestämmt mig. Dessutom är jag verkligen ingen klänning-tjej. Men jajja, första och sita gången ni ser mig i den! PUSS.
 



Pictures of the day




SOOOL!

Tänker inte lämna solstolen för alla pengar i världen, nu ska jag banne mig få färg!




Theres plenty of fish in the sea.” Yeah they are cool and all, but I like humans.

 
Rubriken visar väl ganska tydligt att jag har brist på bra rubriker för tillfället.. simply can't think of any good. Tyckte iallafall att den var kul. Aja. Det trista vädret stoppade inte oss när vi rullar fram (bokstaligen, jag bara äteräteräter! Finns inget annat att göra atm med detta väder! hahah... gosh) och vattnet var inte det minsta lilla varmare idag heller.. Tvingar verkligen tillbaka sommaren! Kul va're iallafall och vi hittade till och med ett torn som vi hoppade/dök ifrån.
 
Ok. vi måste lugna lite med bropolice-bilderna. Har blivit riktig standard. Älskar förövrigt frisyren på bror på den bilden, hahaha...



Pancakeday

Tydligen äre årliga pannkakadagen här på ön idag. Så vi gick upp till hamnhuset och åt lunch där, klagar inte!




Someone has taken your heart too far from home

Ciao blog dei lettori. 
Kom nyss tillbaka efter en prommenad med mami och lillebror. Hann precis in innan regnet började om, tur. Jag blir helt galen på vädret, var tog sommaren vägen!? 
tröja gina tricot Ι gammla short ginatricot Ι kilklackar åhlens



You don't need to hide

Ligger i min såkallade säng, det regnar och jag lyssnar på skrillex. Mysigt. Men fråga inte ens varför jag lyssnar på dem, jag förstår i princip ingenting av Sonnyboys musik... Hahah! sågåre.



Eveningdip

Tjena tjena tjena. Tidigare ikväll har jag och lillebror badat i det inte alls varma vattnet. Huvva. Hur som hellst så bjuder jag på två extremt fula bilder på oss när vi ser tuffa ut. Varsågod!

bropolice ↑




Winning

Vaknade för sisådär fyra timmar sen å när jag vaknade var vi inte i kalix längre. Haha, chocken därdå.. Vädret är kasst hur som hellst, hata. Jajja, håller iallafall på att vinna över lillebror i kort atm. Wihooo, power




The lappish old post cafe

Idag så gick vi upp i byn och åt lunch på ett litet cafe. Jättemysigt! Det är ett schweiziskt par som äger stället och var supertrevliga! Fast de kunde i princip bara engelska och franska. Rekommenderar iallafall det stället ifall någon skulle ha vägarna förbi KALIX någon gång! haha
 
 
Förresten hittade jag ett par solglasögon här (i liten butik mitt emot cafet) som jag köpte mina rayban gick ju sönder... inte superfina men de kostade bara 20 kronor! hah.



Löprunda

Imorse väkte pappa mig klockan sju. Har nog aldrig varit jobbigare att stiga upp än det var just då. For iallafall ut och sprang, blev väl 6 km ungefär. Känns väl bra såhär i efterhand ändå, bra start på dagen! *thumbs up*




On the boat

DENNA JÄVLA INTERNETANSLUTNING. Tagit hur lång tid som hellst.. Hahaha! Gör mig galen! Menmen, i-landsproblem om nånting.. Har det bra här i Kalix/överkalix (ja, jag måste ta och kolla upp vart jag befinner mig för det här är ju bara pinsamt). Har varit ute på en kvällsprommenad och mycket mer hr inte hunnits med. Pussen!
 



Sånt som gör mig ledsen

Ingen tillgång till spotify. I don't want to live on this planet anymore.




Hej y'all

Just nu är jag i båten och vi är påväg mot Kalix, eller överkalix närmare bestämmt (<--same same. hah..). Iallafall så har vi ganska nys ätit frukost och resan dit kommer ta runt sex timmar. Känns ju lite halvt att det är dåligt väder så man inte kan sola påväg dit.. Slår istället på ett avsnitt simpssons de du karro från back in the days när man tittade på det hela tiden. Har säkert sätt alla avsnitt hundra gånger så jag är gode less men jajja. Puss!




HAHAHAHAH




atm

Gick frå Rebeccah runt tio imorse. TIO?!? Tidigt. Men jag hade massvis med saker att göra.. Just nu äter jag lunch (protein, fett och kolhydrater gick det sådär för idag... hahah. Har-ingen-mat-hemma) och packar. Har nyss klippt gräset *duktig* och duschat. Ska ju ut med the båtish om ett tag så vi får se hur bra internetuppkoppling jag kommer att ha.. Puss!




photoshoot

 
↑ resultatet av vår fotografering! tycks? blev faktiskt hyffsat nöjd iallafall :)



In the process

Kom precis in efter att ha varit ute och fotat med min finfina brud! Bilderna kommer när de blivit redigerade osv.. I keep you updated!




@ rebeccahs MTV crib




Sushi

Försöker ignorera att det är fint väder för tillfället, har ändå varit ute sen tio. Family guy är på teve och jag har nyss varit ner på konsum och köpt sushi. Billig-konsum-sushi. Hahah, låter inte speciellt lockande kanske men jag är sjukt sushisugen!




@ varvet

Steg upp tidigt idag = fett jobbigt. Dock är det värt det med tanke på att jag hellre ligger ute och sover i solen istället för på den hårda bäddsoffan. Hahah!




frukost på balkongen

Standardfrukost (bär med yoghurt + kaffe) ute i solen. Idag blir det nog bara solasolasola hela dagen. Kanske kolla matknaden också bara för att, vi får se!




skulle inte klaga

 



chachaa

Nu är jag i stan igen och har legat ute och solat de senaste timmarna. Jag hann inte mer än hit så kom Stenis med ett nummer av soldat & teknik som han ville att jag skulle läsa. Något så stolt, tår i ögat.



middag

Keso till middag. Och jag hatar keso. Fy i helvete vad äckligt det är, huuuuvva. Kylskåpet är tomt så jag kommer svälta.



Ut i solen!

Nyss ätit frukost och nu är det sola som står på schemat, blekbea. Funderar på att flytta in till stan till veckan men vi får se, har i princip alla mina saker där (tex solkräm, kommer bränna mig..) så jag ska nog åka on senare idag. Intressant vetande. Ha're!




Tja snygging, grattis på födelsedagen




vad jag har sysslat med en lördagnatt som denna

Då var den klar, wiho. Hello big forehead. Har varit hemma hela dagen, ingen ville vara med mig. Höh, fett sorgligt. men mysigt samtidigt, bara gjort ingenting idag. Gått omkring i en stor t-shirt, utan smink i mitt tomma hus. YOLO sammanfattar det här va? Orkar inte ens med vilken onödig dag



igårkväll

Det blev att jag drog ut igår, någon riktig fest blev det icket dock hade jag väldigt trevligt med Moa och Sofia och några andra på gultza! Blev till och med att vi badade, haha.
 
 
 



Rrritar

 




Mobilblogg

Åh äntligen kan jag mobilblogga igen! Gjorde min dag jättejättebra.




All those fairy tales are full of shit. One more fucking love song, I'll be sick.

Tjatja. Har precis duschat och nu har jag fett tråkigt. Hejdå.



dagens




@ hägnan

Idag tog jag med småtting 1 och småtting 2 till hägnan. Kom inte ihåg någontingav det stället, har inte varit där sen jag var riktigt liten. Hahah.. Hälsade iallafall på min duktiga hej-jag-har-ett-as-tufft-jobb-med-en-as-tuff-klänning vän Julia (missade dock dit huvud när jg skulle smygfota dig! HAHAHAHA!) och hade piknick. Ungarna fick varsin klubba och hoppade i hö, happyfacen dem hade alltså.. Säger bara att jag är grym, peace out.



tanning!

 



早安

Betyder godmorgon på kinesiska, tänkte styla lite. Puss



rebbis

druckit te, försökt prata spanska, fått rebecca att vara med på bild vilket inte händer ofta, sprungit iväg från en skalbagge, druckit mer te, haft sex på friendstoaletten, skrattat och druckit ännu mer te. Thats how we do it.



going to bo

seeyah there!



foodtime

Ungarna äter ute på balkongen, snart ska jag tillbaka till stan och träffa Rebeccis. Kommer bli mysigt!



vattenkrig

Your going down kids.
 



kvällshumor

 



tisdagkväll

Still standing in rutvik, äntligen har det lugnat ner sig och nu sitter jag i köket med flingor och internetuppkoppling.  Life is good!



badaaa

Tillbaka i rutvik. Fint väder, äntligen börjar sommaren komma tillbaka. *happy face* Idag tvingade sötisarna mig att bada, eller snarare stänkte vatten på mig tills jag hoppade i.. Mean little bastards.
 
 



ännu ett tidsinställt inlägg

  
Tillbaka till småungarna, hörs när vi hörs!



torkade äpplen och how i met your mother

Hejhejhejhej! Nu tänker jag låtsas som att vädret är dåligt och titta på HIMYM, sjukt ful förkortning men sjukt bra serie, you know where to find me! Puss!



babysitter

Jag och engelska rubriker alltså.. iallafall så kom jag nyss hem efter barnpassning i Rutvik. Blivit nedslagen, sparkad, hotad och fått agera slav hela dagen.. Var ändå väldigt kul och mysigt de gångerna som energinivån på ungarna var någolunda normala. Gullepluttar!



tidigt

Chacha. Jag har kämpat mig upp tidigt, gjort mig i ordning (fort som tusan, hann inte ens torka håret typ, hahah) och nu befinner jag mig i rutvik och ska agera barnvakt till mina små monster till kusiner. Mysigt. Jobbigt. Hejdå. ♥



alla vi som inte tittar på fotboll

Tja, tjena, hej och hallå bloggisen. Just nu sitter jag och tittar på teve med min mormor (hennes bloggdebut nu va?). Inte fotboll iallafall, grandma is the bestämma-vilken-kanal-vi-ska-kolla-på-chef. Mysigt ialafall!



coffeebreak

..fast från vad vet jag inte, men det kändes moget att skriva så so now im on coffeebreak. Är iallafall hos min mormor sooom vanligt, inne på tredje koppen kaffe. Koffeinchock påväg. Hejhejhejdå



Back up plan

När det är dåligt väder är det solarium som gäller. Lyssna nu barn, solarium är väldigt bra för koppen! nae. Vid ett-tiden träffade jag iallafall min lilla Sabina och gick till solsystemet <-- måste ju med tanke på det äckligt dåliga vädret vi har.. less. Var kul att träffa henne one last time för nu far ju fulfanet till spanien. Jag hatar dig men ha det bra därborta ändå! ♥