annabeatrice.blogg.se

Anledningen till att det gått så segt för bloggen (förutom att jag varit sjuk) är att jag smidit planer på en ny. Inte helt klar med den men här är den! (klicka på bilden) Hoppas ni gillar den hörrni! 
KLICK ↑



morgonfotogtafering




jag vill ut ikväll

Gått dåligt för bloggen de senaste dagarna. Har mått kasst och varit sjuk. Haft mycket att göra med tanke på att jag ska utomlands snart. ÅH stress alltså. Dessutom så missar jag allt. Åh dö.




done and done

Jag tänker helt klart börja fler dagar såhär. Grymmt skönt att träna på morgonen. Det var mitt bästa pass hitills dessutom. En hård timme i gymmet och sen 30 min på band. Jag är helt slut och jättenöjd!

 




morgonpass

Krigade mig upp ur sängen och är nu påväg till helex för att kriga ännu mer!

 




take a walk

Idag och imorgon har vi enpare hemmastudie-dagar och vi drunknar påriktigt i böcker just nu. Tydligen har jag börjat natur. Fina lilla entreprenörsgymnasiet har blivit en mardrömmslinje. Bara bita ihop. Avbryter iallafall pluggandet för en kvällspromenad med mami. behöver luft. Hejrå!




myser




en trött bea

Spyless efter matteprovet som inte kunnat gå annat än värst. Åh så trist det var att lämna in ett prov som man inte alls blivit nöjd med. Sucksucksuck.. Tur att Sabina tvingade mig till gymmet så att jag fick avreagera mig lite. Haha! Var på min tantmaskin aka indoorwalking-maskin i 40 minuter. Sen cyklade jag hem med min 10.000.000 kilo tunga väska, så nu är jag helt slut både fysiskt och psykiskt. Blir inte förvånad om jag somnar nu. Puss




what we do on ENP

Tre timmars lektion är tråkigt.




tisdag igen

Idag orkar jag inte bry mig om att vara fin. Kidnappade broders tröja för att den är mysigast i världen. Har två prov att skriva idag, lycka till med dem Bea.




TISDAG

Rivstartade veckan med att komma försent till första lektionen. Sen hål i fem timmar fram till tyskan (som jag förövrigt hatar mest av allt i hela världen). Tacka världen för Julia och att hon är lika galen i sushibar som mig. Efter den underbara lunchen med min favo så träffade vi Wille å Steffis och fikade på friends med dem, Xillis och Elvira. 60 kronor fattigare men vatusan. BEA BJUDER. Pang iväg till bussen å tyskalektionen, sen blev det två timmar på helex med Sabina. (Jo jag såg ut som en asmegatuff-NBA-basketspelare på gymmet, i know!)

 




jeansvästen på, påväg till skolan

Hittade en väst som jag bara använt en gång sen jag köpte den för ett halvår sen. Typiskt mig att köpa kläder som aldrig blir använda. Förresten så behöver jag massvis med nytt, höstkläder är det finaste som finns och jag hatar höstkläderna som jag redan har. Ohoj.. Får ta å vara lite extra snäll mot mamma.

 




godnatt luleå

hej seriös, goddag oseriöst. Idag har jag pluggat så att min hjärna dött en smula. Efter tisdag kan jag återgå till att slippa överanstränga den något mer ett tag, vilket ska bli skönt eftersom att den är på max nu. Dessutom ska det bli helex hela veckan. Vilket ska bli ännu skönare. En vecka utan att gymma känns väldigt fel och tomt. Menmen, nu ska bea krypa ner i sängen. Godnatt!




cowboyshelg


Hade med mig kameran till Sabina i fredags, dock inte speciellt välanvänd. Borde bli bättre på det, mycket roligasre att läsa bloggar med bra bilder. Satt som sagt hemma hos Sabbis i fredags med henne, Nelly och några cowboys. Provade lite olika hattar (det är sjukt hur många den bruden har hemma..), åt middag och hade allmänt trevligt. Jag gillar dig väldigt mycket Sabina. där kom det fram



stolthet och fördom

..är enligy mig en riktigt kass film som jag ska göra en filmanalys till som engelskauppgift. Vad skulle man annars göra en lördag när det är fint väder ute liksom? Näjuste.




american

Oj vad konstnärlig jag är som inte visar mina ögon på bilderna. Hemlig identitet and shit you know. -Du är så mystiskt Bea!

...Ok jag lägger av. *Seriösa ansiktet på* Vad har hänt sen sist? Jo jag la mig vid ett, kunde inte sova, vaknade sex och steg upp. Faktiskt inte trött ändå. Börjar om ungefär en halvtimme och som tur är slipper vi åka hela vägen till cooparena denna fredagmorgon (fråga inte ens varför). Skönt!




matematik

inte undra på att min statestik varit dålig denhär veckan. mitt liv står still och det gör hjärnan också. pluggar som aldrig förr men ändå går det inte som jag vill. alltså varför ens?? lovar iallafall att dethär är mitt sista plugg-inlägg för imorgon är det d-day. bäst att fortsätta, you know where to find me! fast gör inte det.




lite nytt







hej

jag hatar matte. prov imorgon. party.




stadsorientering

Jag och min orienteringspartner Elina har precis kommit tillbaka till skolan efter att ha sprungit runt hela stan på idrotten. Nästa lektion börjar om två timmar så jag går nog upp till lägenheten och fördriver tiden där. POK




onsdag

Har extremt brottom nu, ses i skolan!




frysta bär och yoghurt

..är det godaste som finns! craaaazy good




ju mera dem spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma


95  dagar kvar. Har inget som hellst att göra med rubriken, jag tycker bara att låten med den texten i är väldigt bra. Trotts att jag inte är speciellt mycket för kapten röd.
 



jag. vill. inte. plugga.

extremt vacker.




matematik

Min taktik för att överleva den värsta plugg-veckan i mitt liv är genom att tänka på att alla andra veckor kommer bli bättre. Äta, andas och leva matte de kommande dagarna.




m-å-n-d-a-g

Måndag, måndag, måndag. Måste kommentera att jag faktiskt börjat gilla dem. Tre lektioner bara, samhälls som faktiskt är roligt, film på engelskan och sen tyska. (som däremot är det värsta som finns) Så hade vi ett tre-timmar-långt hål också då jag, Julia och Wille cyklade runt i stan och drack kaffe. Thumbs up!




hugg han i knät med en yxa

kul rubrik, tralala. nu är jag i skolan och ska ha samhälls.




and may the odds be ever in your favour

Igår följde Karro med mig hem, vi har stödat lite och sen belönade vi oss med varsin b&j som vi gick och köpte. Min tredje nånsin. Tröstäta kallas det bättre uttryckt, vilket inte händer ofta. Så tittade vi på hungerspelen medan vi åt, mycket mysigt.




förmiddag hos mormor




så gå're

Söndagsfrukost. Är hos mormor och kommer vara här till tolvtiden, då ska jag övertala karro att åka och tröstäta ännu mer med mig. Jätte YOLO.




Hamilton -men inte om det gäller din dotter

Var för trött för att blogga igårkväll när jag kom hem. Var på kvällsbio med favorittjejerna. Emma, Molly, Elina, Kajsa, Elvira och Karro för att vara mer exakt. Filmen var helt okej fast jag sov en liten stund, det var iallafall väldigt mysigt!




ytterst normalt beteende

att ha en photoshoot när man står och väntar på bussen. Jorå. Dagens första lektion ska vara vid cooparena om jag förstått det hela rätt. Lär bli intressant.




breakfast

Inte lika roligt längre att "frukost-blogga", äter alltid samma sak för tillfället. Bär med lowfatyoghurt, knäckebröd och beroca. (och ja, det är jättefint med nallepuhtallrikar)




06092012

Två lektioner. Köpte en proteinbar till lunch.15 minuter på solariumet och sedan cyklade jag hem. Ska nu städa, laga mat och allmänt agera husfru fram till klockan halv sju då jag ska iväg till gymmet.




guld halsband

Hejhej, här kommer ännu ett påväg-till-skolan-inlägg (börjar bli det som bloggen enbart består av). Jag är aningen på dåligt humör av lite olika orsaker, menmen det rullar på som det ska med allt. Nu ska jag springa iväg till cykeln, puss!

...åh förresten så har jag ett halsband på mig idag, sådanna ovanliga händelser är värt att påpeka om.




inpuls

Gymmade i en och en halv timme med Karro efter en minst sagt tröttsamm skoldag. Roligt att prova på att vara där men jag kan ändå konstatera att jag är glad över att jag valde helex!




05092012

Hejhejhej nu är jag på väg till skolan, lite brottom med tanke på att vi börjar om tio min! idag står matte, UF och någon form av "kick off" på schemat. Lär bli intressant. Sen ska jag och Karro prova på impuls gym (gratis erbjudande) puss!




min tisdag

har varit väldigt bra.




Resultatet

..av att gå omkring en hel dag med en tung träningsväska som slagit mot benet. Viktigaste inlägget iår. Puss och godnatt.




måndag

På måndagar blir rubriken alltid "måndag", det är en lag på min blogg. Ganska lång skoldag idag, sprang runt med julia och wille på tre-timmars-hålet. och senare på kvällen blev det gym med sabbis. Sprang två km som uppvärmning och sedan var vi på ett zumba-pass. Aldrig har vi varit fulare vill jag lova. Stela som pinnar. Innan jag cyklade hem solade jag några minuter, välbehövt. All färg från sommaren har redan försvunnit känns det som, tur att det knappt är en månad kvar till turkiet!




bussblogg

rekomenderar inte tunga väskor dagar man har brotttom.. See you in shuuuuul




nu får det räcka

Det kommer kanske inte som en nyhet att jag gillar naturgodis, eller snarare är beroende av dem.. Men igår köpte jag det för sista gången för en lång tid framöver. Sorgligt men bra. Gur jag ska klara det vet jag inte så ni får gärna berätta att dem innehåller typ sand så att mina cravings avtar... Visa lite viljestyrka nu bea!




min söndag

bilderna får tala för sig själva




YEAH I WORK OUT

Idag blev det två timmars gymmande med min favoritsabina. Vi jobbade på ganska så bra och som vanligt hade vi roligt, blev mest maskiner och avslutade med stretching, ett mål är att kunna gå ner i splitt. Får jobba hårt med det!.




byebye

im going to the gym