Valborg

In i dimman som åsnan säger, inside joke. Hah!

 




Öva öva öva




Home!

Trotts att jag bara varit borta i ungefär en vecka känns det konstigt att komma hem på något sätt, hah! Får unna mig lite vällagad mat, har inte blivit mycket sådant på senaste tiden!...;)

Snyggaste håret ever på bilderna.. Jajja!




Sååå typiskt mina föräldrar...

Träffade pappa idag för första gången på två veckor (?). Han och mamma hade köpt två tidningar till mig. Kan bara säga att det iiiinte är en slump att det handlar om bikinifusk och plastikkirurgiingrepp-fel... Vad tror dem om mig egentligen.. Haha!




Mobilblogg

Åh vad jag älskar bloggappen ibland! Prommenerar just nu genom parken tillbaka till läggan från dansen. Fick nu veta att jag kommer stå ansolut längst fram heeela dansen! Bara hem och träna som saaaatan! Kul är det iallafall, hat inte haft någon direkt "huvudroll" förut! :)

 




so long suckers

nu drar jag och handlar!




födelsedagsfest at Elviras place

 
 
grattis snygging! Har haft det väldigt awesome hos Elvira med många all stars. Vi gav Elvis år ascoola gristårta som vi spenderde ganska så lång tid på i fredag! kvällen bjöd på massa skratt, alltid lika kul med er brudar!



shopping med mami

 image description
Vit t-shirt från VERO MODA & bikini från Gina tricot (älskar den!)
 
Trasiga jeans från Gina

Ansiktskräm och sminkborttagning från Kicks
 
gina

gina
image description image description
gina

Årets shopping skulle jag nog kunna säga. Skönt att äntligen ha lite nytt, har inte köpt såhär mycket på samma dag på väldigt, väldigt länge!   Mest blev det kläder från gina, älskar kläderna de har just nu! Nitar, traigt och spets. Hopplöst. Dessutom så var de 20 % om inte mer på de flesta, tummen upp!



Soooool

För första gången på tjugo år har jag varit ute utan att måla ögonbrynen! Jajjamen, här bryter vi mönster. Tagit det lungt på grässtolfotöljjagvetintevad med jullebullerulle och elinaballerina, najs! Nu ska jag ta och äta frukost, SÅÅÅ HUNGRIG!
 

 




Nu gör vi stan osäker

Kan stolt säga att julia och elina druckit sina första kaffe -svart. Ni är så duktiga tjejer!




Last friday night

Nu väntar jag och karro på våra andra småisar för att fixa lite. Nej elvira, du får inte veta! Kommer iallafall att bli awesoooome!




spring för livet

Över en mil sprang jag och rebecca på idrotten idag! Ååh vad nöjd jag är, första springturen utomhus till och med. :)




Turkos

Ny tröja från gina, gillar verkligen färgen. :d
 
ska snart gå och möta Sten som ska prata om andra världskriget idag på skolan! Kommer nog bli jättebra.




Shopaholic

En stressad bea är påväg till karatrn men skriver endå ett snabbt inlägg. Hade jäkligt mysigt på stan och shoppade flera påsar (bilder kommer!) viljet faktiskt är väldigt ovanligt, jag köper i princip ALDRIG kläder. Tog vardin sallad också. Nä måste rusa, hejråå!
image description image description
image description image description




Torsdag

Helt glömt bort bloggen idag! Vääldigt olikt mig, haha. Skrivit sista np i svenska, gick nog ganska bra tror jag nog. Hoppas. Nu väntar jag på att mamma ska komma in till stan, då ska vi äta och förhoppningsvis hitta något fint!




Helkväll med b-rudarna

Blev ett besök på konsum med hanna, elina och madde och köpte tacos. Onsdagsmys! Nu sitter vi i den lilla soffan och äter jordgubbar och ser på en allt för töntig film, chejerna ska spendera natten hära också. Börjat känna mig som nina i black swan på nätterna så sovsällakap är inte fel! ;)




Sunny day

Sprungit runt med maggis och elinaballerina efter denna korta skoldag. Minst sagt speciella tjejer.. But i love you iallafall!

  




Little miss star

Jag har verkligen en crush på töntiga t-shirts. Haha! Börjar kvart över tolv idag (som det ska vara! ;)) sen kommer tre söta gammla vänner och sover över här i läggan. Ska bli awesome




Coffe-time

Två duktiga tjejer som nyss skrivit prov och delat ut CVn dricker nu varsin välförtjänt vanilj-latte.




Tisdag 24 april

Sitter å väntar på att föreläsningen ska börja. Kulkul!




Stackars oss bortskämda enpare

Tro det eller ej men idag börjar vi 8.15, gråt en tår för oss stackars enpare.. Van med sovmorgon till tolv! Ska bita ihop och tänka på alla er som börjar 8 varje morgon.

trött tjej
 




rosa äpplen

 
På konsum i stan (vid loet you know) finns de absolut godaste äpplena i hela världen. Kinesiska Fuji-äpplen närmare bestämmt. Så tråkigt har jag. Hejdå.



Lunch a la pressbyrån

..Eller lunch var det inte, snarare mellanmål. Åt som en häst imorse! Hahah! Jag, julia, karrobarro och elvira smög in och satte oss på waines. Coola tjejer!

 image description




PROOOOBLEM

Stryk allt som har med i-landsproblem att göra för dethär är kris!! Nationella är om cirka en timme och jag har ännu i te valt hur jag ska ga håret... Gaaah!

image descriptionimage description




varning för ett otroligt ointressant inlägg!

börjar dansen om ungefär 40 minuter. Idag har jag gjort.. ingenting. Typ legat på soffan och tyckt synd om migsjälv! Hahah! Ska iallafall bli roligt på dansen, har druckit kaffe och behöver bli av med extra energin! Puss!
image description image description



go inside a children's mind

Nu är det real-shit, sa nej till ett modelljobb igår (de ville att jag skulle klippa page) för nu ska jag banne mig spara ut håret! Å de går ju ganska fort dessutom. Ville ha låångt blont hår till sommarn och det verkar ju gå åt rätt håll. :) hade inga andra bilder på den här datorn!

i sommras 2011



igår, ofixat :)




Kissie

Inte det smartaste att använda målarblocket när jag ritar med vanliga färgpennor. Hoppas iallafall att det syns vem jag försökt rita! ;)



Hämtmat

Inviger lägenhetslivet (jajjamen! Nu är jag lägenhetsbo ett tag!) med hämtmat och film. Love.




Träningsvärk!

20 minuter ben&rumpa (hårdträning!)på en tränings-dvd. Himmla jobbigt! Fast den bara är tjugo minuer.. Förut körde jag detta minst en gång i veckan, man im losing it. Haha, börjar bli gammal! Fick iallafall en förtjänad träningsvärk, hatkärlek till den.




Lunch

Sallad och latte, standard. Är nu i stan och spenderar pengar. Pusss




Tacokväll med mami!

Killarna är i skövde så ikväll blir det myskväll med mamma. Riktigt töntiga tjejfilmer och tacos a la bea. Mys!




Lessssss

Min redovisning blev inte av, teknikstrul. Ååååååååh vad less jag blir.

Såhär känner jag mig just nu




Fredag!

Varje torsdagkväll tänker jag att jag ska stiga upp tidigt på fredagen, varje fredagmorgon ångrar jag mig. Har varit uppe sen sju. Hehe,.. Tänkt träna men det blev inte av. Denna morgon har jag bara tittat på gossip girl och tränat inför nationella. Som förövrigt är jättesnart!




Outfit

Tröja från en nattmarknad i bangkok och shorts från forever21 -jättegamla! och strumpbyxor från twilfit om jag minns rätt. :) inte ofta jag gör outfit-inlägg (enligt mig ;)), kanske inte speciellt intressanta kanske. ska iallafall redovisa historia om en halvtimme. Nervös som vanligt.




vissa har bättre saker för sig än att råplugga inför nationella

kolla vad duktig jag är! Inte töntigt eller onödigt alls bea, inte då..



true story bro




Home from work we go

Knappt två timmar i skolan, skönt! CVt är klart och nu är det bara historiaredovisning och nationella kvar för denna vecka! Parteeeey




Skriver cv

Sitter på mitt och karros hemliga pensionärs-cafe och dricker latte medan vi skriver cv. Mysigt till tusen!




Åh nej..

Duschade och satte upp håret igår innan jag la mig, nu ser det ut såhär.. Plattången, hjälp mig!




top model all stars

Tittade nyss på top model - all stars. är ju helt galen i top model! Dock blev jag besviken när mina två favoriter inte var med. Blääh. Nik från säsong 5 och Anya från säsong 10, vars är ni? Saknar också Fatima (också säsong 10) och Hannah (säsong 16) men men. Kommer nog bli riktigt bra endå iallafall, måste ju vara en jäkla hög ribba med tanke på att alla modellat förut. Kul!

 
 



Karatekid goes chick

Panikletar efter min dräckt men icket.. Den är helt borta! Så vad gör man? Lånar en dräckt som är anpassad för 180 cm, heh. + ett par tighta träningsbyxor. Fått gode mycket kommentarer. Bea...




Tisdag

Hör och häpna: jag har pluggat på under ekonomin och klarade av teater-redovisningen utan kritik! Skulle läsa upp en saga för klassen, dagis! Har iallafall också träffat en fin naturate på sushibar (surprice!) Blir ju bra dethär!




Stressa stressa stressa

En lång vecka framför mig. Tre muntliga redovisningar, förbereda sig inför nationella, skriva och gå ut med ett cv, maila ef, träna massor, matterester på mina matterester (bra där bea!)... Lång lista! Snart får jag nog en hjärtattack. Have a nice one!




The american dream

Kör en mera vintrig outfit idag, alla hade ju såhär förut. Kommer inte frysa idag iallafall, tröjan är varm som satan!




Igår natt 02.20 sjönk Titanic...

...för exakt hundra år sedan. Omkring 1500 människor som dog på "det osänkbara skeppet". Hemskt såklart, men samtidigt så undrar jag ifall Titanic någonsin skulle bli så känd som den blev om den hade tagit sig i hamn. troligtvis inte. Titanic hade ju ett systerskepp som tog sig över atlanten visste ni det? Olympic. Inte blev det speciellt känt. Just saying. Men såklart var det ashemskt. Jäklar vad panik jag hade fått om jag var där. Huvva.
Olympic & Titanic in Belfast
liten Bea på ett mini-titanic ställe i orlando 2009 ↓



Lördagkväll

Sushifrossa och film. Parteeey




Bubbelbad

Lovade migsjälv att plugga idag, ligger grymt långt efter pinsamt nog. Endå så kändes det alldeles för lockande med ett varmt bad och en ansiktsmask. Ironiskt nog är det nu först som jag känner att jag drunknar. Skrivbordet är fullt med böcker! Aja, det var mysigt iallafall.




Mode är en religion. Det här är bibeln.

Ska nu slå på the september issue, en dokumentär som handlar om vogue septembernummer. Sitter som fastklistrad vid tvn haha! André leon talley, chanel iman, anna wintour.. Åh!




Stackars mig

Jag hatar mitt liv en aning. Sprang till the love of my life för att ta en bild med favoriten i lf efter matchen och så blir resultatet såhär..




Guldet ska hem till luleå igen

Surprice att jag är på basket ikväll? ;) denna gång med unga fröken emma forsberg som jag inte träffat på länge. Leder just nu så jag är nöjd. Lets go lf!




Kontoret

Jag har trååkigt. Allt som går att göra har jag redan gjort: Spelat fotboll med ett läkerolpaket, druckit massaaa gratiskaffe, skrivit lenita-skämt på alla dörrar på avdelningen, åkt upp och ner i hissen, tagit en powernap och snott godis (som jag endå inte kommer äta)




Vad bea gör på "jobbet"




work work work

Följde med mami till jobbet idag, hade inget bättre för mig. Sitter i filarummet och dricker kaffe, ganska mysigt faktiskt. :) sedan bär det av mot stan och sedan basket ikväll. Fredag den trettonde lär INTE bli någon otursdag!




Just done it

Helt slut! Har varit i gymmet i tre timmar och nu är jag tröööött. Men det känns bra!




målat

Skulle nog säga att detta är min första seriösa teckning som jag målat med vattenfärger. Blev dock riktigt onöjd med händerna men jajja! Den är dock inte helt klar :)
image description



the time in arvidsjaur

Tänkte först skriva långa bildtexter till varje bild, men sen kom jag på att en bild säger mer än 1000 ord, alltså borde trettio bilder säga mer än 30 000 ord! Så himmla smart man är ibland om man får säga det själv... Jajja. Har iallafall haft det underbart härligt ute i vildmarken! Kört x antal mil med skotern, vält och brassat på långt över hundra, pimmplat, ätit utomhus. Härligt! Varit mer ute än inne och när man väl var inne så var eldstaden alltid igång. Mysigt. Dessutom har jag målat som en galning, no kidding.

Ajdå, nu blev det ett för-att-vara-bea långt inlägg iallafall. Hoppsan.
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description
image description image description



påväg hem!

Efter fem dagar är vi nu påväg hem, kommer ta två timmar innan vi kommit fram. Pappa har köpt en sanningen-om-jesus ljudbok som vi lyssnar på. Lägg märke till att patrik somnat! ;)

 




I storstan

Är nu inne i arvidsjaur för att se på kvällens match (Stugan ligger lååångt utanför sammhället) Basketberoende familj? Jajjamen.

Har varit helt utan service i flera dagar och det är faktiskt ganska skönt endå! Nyss sprang jag och brodern min till en liten kiosk och köpte nötter och läkerol till matchen. nu leder lf till och med, känns bra!




Du är vacker som du är du måste vara som du var, det är knappast fel på dig det är fel hur världen är idag

Bilen är fullpackad och jag tror faktiskt att den spricker snart, på fullaste allvar. Nu drar jag iallafall iväg till stugan. Kungligt nog finns det i princip ingen uppkoppling där. Alltså troligtvis icket bloggande. Så ha kul nu utan mig om det går, skooooja. Pusspuss!




At the game




Långfredag

Sitter nu i vip-rummet på basketen och äter en sen lunch, snart ska jag möta agnes och sen titta på lf. Kul!




The only thing stronger than fear is hope

Tillbaka från bion. Bra film, inte bäst men bra. Väldigt bra! Helt klart värd att se, deffinitivt på bio! Å en grej till, Josh Hutcherson, smääääällter. Åh vad kär jag blev. Kände igen honom som tusan men kom inte på varsifrån, har nu sökt upp honom (stabilt bea!) och så såg jag att han varit med i en av mina favoritfilmer, Bridge to Terabithia, jag hade när jag var yngre. Men alltså kolla bara. Nä nu går jag och gifter mig.



Hunger games

Ut på bio nu med invigd skinnjacka, hört av ALLA att den ska va bra så vi får se vad jag kommer tycka som den kritiker jag är, heh.




**

Okej jag ljög. Den här dagen är hemsk och jag vet inte vars jag ska ta vägen. Hejdå




PÅSKLOV

Så härligt! Fint väder å nu ska jag möta mami på stan och försöka att inte slösa massa pengar (nog för att jag dessvärre inte har massa pengar, någon som vill anställa mig? Bra betalt och lite arbete tack!) Dagen har varit bra iallafall, kommer nog fortsätta så hoppas jag. Puss




4 april

Städat, solat och faktiskt jobbat på engelskan. Bra bea! Johanna följde med och pluggade historia efter skolan, får se hur detta kommer gå. säger bara att det känns väldigt bra att få lov imorgon!




Karro är bäst /karro

Ser på film, äter vattenmelon och har lite sådär standard deeptalk blandat med svammel, förresten så blev det inget pluggande ifall någon funderade på den.




easterbunny

köpte en playboy-kanin-skal (trode jag) i thailand men det ska nog snarare föreställa ett påskskal. haha! Passar ju nu iallafall. Aldrig använt det tidigare, asfånigt men alla är nog vana med mig vid det här laget!




Tisdag hela veckan

Spelade Monopol på ekonomilektionen, lite konstigt tycker jag endå då ingen blir detminsta förvånad när jag kommer med ett disneymonopol med ett stort slott på. Heh. En jätterolig teater-lektion, åhh vad jag älskar min klass. Typ. Latte på friends med classmatesen och sedan en sväng på stan innan jag och karro for hem till mig. Tänkte vara badasses och oplugga om mitt sammvete tillåter det. Pussss

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description




Påskpyssel

Sitter på golvet i mitt rum med fina karro och fixar påskägg och annat töntigt, hehe. Askalas




Basket på tv

Bästa som finns, speciellt när vi leder. Wieee!




i'm gonna fucking fist pump until my fucking arm falls off




Måndag andra april tvåtusentolv

Sjuk och less och arg och trött och besviken tjej här. Menar inget illa med det här inlägget men kanske inget oilla heller. Lesss




Littlebitch

Drunknar i barndomsbilder. Jättemysigt att ligga på sängen och titta på bilder på en liten bea. Haha! Damn vad snygg jag var..




Lunch tips

Havregrynsgröt! Nyttigt och mättande, innehåller dock inte så jääätte mycket energi. Brukar äta det med kanel och hallon. Healthy style!

image description

 




miley cyrus

stilikon nummer ett. alltid varit kommer alltid vara.