glada gubbar

Min tvilling har tyvärr dött så nu är jag ensam igen, men jag är ändå ASGLAD för har jag lyckats göra en blogresponse! Även fast jag inte ville ha en så har jag en sån nu. Kulkul. Så tack för hjälpen sabbis, hade varit ganska körd without you. Så nu har jag iallafall en frågelåda,har inte en susning om hur den fungerar så feel free to ignore it!
 
 
 
 
 



Visste ni att...

...Jag har en tvilling?
Men nä det visste faktiskt inte jag heller. Hon heter Bea hon också iallafall och hon är lika rolig som mig! 
sammanfattar hur uttråkad jag är just nu. Hejrå!
 
 



god morgon!..

..för nån timme sen iallafall. Blev att jag sov över hos Agnes igårkväll och idag har vi myst med Bridget Jones och muslibrunch. Gör det bästa av regniga dagar!



SÅÅÅ mycket bättre än peace and love

Spenderade kvällen med mina finisar Sabina och Agnes. Fett mysigt. Började som sagt på friends, sen gick vi till max och drack milkshake (som för övrigt smakade proteinpulver blandat med sockervadd och banan. Inte najs) och sen gick tjocka jag och tjocka sabina till statoil och köpte en köttfärspaj som vi värmde upp på plats och åt där. Then we mötte Agnes igen och tittade på ett mycket o-intressant midnight swim. FETT TREVLIGT.♥



friends by bo




29 juni

Lunchat med Karro, melonsallad på sushibar. underbart mysigt! Sen har jag tagit en latte med Rebecca och gick sedan ner till norra hamn med fröken Agnes. Är hemma hos henne nu och ska äta middag sen får vi se vars vi tar vägen, puss!
 



future technology

Provar att göra ett tidsinställt inlägg för att se hur det går. Just nu är jag iallafall på stan med Karro. Puss!



idag har jag på mig det här

 
Bjuder på två väldigt fula bilder, har brottom! Fett onödigt inlägg men jajja. Hejrå!
 



frukost

Bär, yoghurt och hallonte. Jag klagar inte!



Jag är helt klart och utan tvekan bäst på blogga

Tja, tjena, hej och hallå. Jag har druckit tre stora koppar kaffe idag, har ingen aning om hur jag ska kunna somna ikväll. Träffade iallafall min karrobarro, blev först latte på friends, sen norra hamn (som var helt tomt förutom en fiskmås som var förbannat läskig, just look at it), sen träffade vi Rebeccah på bigboy och hade trevligt. Thats pretty much it!
 
 
Å förresten! Jag vill be om ursäkt till alla stanare som sätt mig idag, en träningsverk som aldrig ger sig + klackar var inte världens bästa kombination. Om jag säger såhär; om en desperatpeddomodellkontraktgubbe som sökte en 163 centimeter lång blondin skulle sätt mig skulle han bara gå förbi och sedan tvätta ögonen med tvål och vatten. Funderade faktiskt på att linda in ena foten i bandage imorse, hade nog sätt bättre ut. Då hade folk kanske trott att det fanns en anledning till att jag gick som ett jagvetintevad. Får köra på det imorgon!



dagens femte inlägg

Jag orkar inte med det själv men nu uppdaterar jag ingen. Tragiskt. Elina har lämnat mig, tragiskt,  jag har ätit middag ↓ Lax och potatissallad. Inte ens gott. Tragiskt.  Och nu har jag tråkigt igen..
Tra- wait for it -giskt.
förresten så hatar jag ordet tragiskt så jag kommer aldrig använda det ingen. Puss!



making the city unsafe och sådär




jag har trååååååkigt

Elina sluta jobba nån gång för helvete



greetings from grandma's

 
Kom nyss hit efter en lunch med pappa. Skräääällen! Bea åt lunch. Hade iallafall tänkt börja använda systemkameran till bloggen när det ändå är lönlöst att mobilblogga.. Dock blev alla bilder därifrån åt helvete dåliga, hahah. Sitter på balkongen nu och fotar medan jag väntar på att elina ska sluta jobba så att jag slipper vara ensam, no my thing. Sen ska jag träffa min lilla karro ikväll, blir najs. Pusss.
 
 



the land of the vikings

Har nyss vaknat och nu ligger jag i sängen och tiitar på sex and the city. Mys. Ska försöka orka stiga upp snart för det ser ju ut att bli ganska "fint" idag, gode less på sveigeväder...



Late dinner

 Mamma kom nyss hem med mat från sushibar så nu sitter vi framför tvn och äter. Det var verkligen jätte länge sen jag åt sushi sist. Happyface!



hemligheter

Vaknade men en helvetes träningsverk, kunde knappt röra på mig.. Hahah! Tog ett bad och nu sitter jag vid datorn och fixar med en liten överraskning, det är ändå så dåligt väder. Iallafall så vet jag att personen det gäller läser bloggen so i wount say what it is, sorry broes, men det kommer bli naaaaaajs! Visar när allt är klart vilket lär bli om nån vecka...



invigt gröna bältet

Kom precis tillbaka från mitt första karatepass i sommar, första gången mitt gröna bälte används! Älskar det. Det var iallafall ett väldigt bra pass! ♥ Dock slog jag i handen hårt, men så är kampsport. hahah



25052012

Gått lite sisådär med bloggandet idag, förlåt. Skulle träffa Karro i stan tolv, paniken när jag vaknade 45 minuter före! Kungligt nog hann jag iallafall. Gick och solade och drack ice latte till lunch, så for hon för typ en timme sen så nu känner jag mig lite halvt ensam, haha! Stackars mig



sunny day

Sol + musik + vattenmelon = now you know what happens at my place today



no sleepin'

 
Hann inte mer än hem igår innan jag for iväg till Rebeccah, mycket trevligt folk och jag hade väldigt roligt!



första doppet!!

 
Pokerfacet jag hade på sista bilden.. Fy tusan vad kallt det var! Men nu kan jag checka av det, lite sent i år men bättre sent än aldrig? ♥



go the distance

Kom nyss tillbaka från en prommenad, superhärligt väder men stannar man så länge som en sekund blir man ihjälbiten av myggor. Hahha, huvva. Dock har jag inte fått ett enda myggbett i år, grymt skönt. They dont like me. Ska äta nått och sen blir det att basta eller någonting. Puss!



I'm gonna show you how to do it and we start real slow

 
 
 
 



på äventyr med bea och patrik

Hej allihopa!
 
↑ Gjorde en assnygg midsommarkrans!....Meeeen jag tappade den
  
så jag tvingade lillebror att fiska upp den som en chef
sen hittade vi en gammal kvarn..
 
..vilket var mycket trevligt!
THE END
 
vill bara avsluta med att säga att det tog femton timmar att göra det här inlägget för att man dator beter sig konstigt, ajaa. Glad midsommar på er! ♥



out on the sea somewhere

Jag förstår inte varför det heter mdsommar när det faktiskt, rent tekniskt inte är mitten på sommaren. Livets stora gåta, får ta och fråga agnes när hon kommer hem.
 
linne BIKBOK shorts H&M
 



midsommar

 



on the boat

bjuder ↓
Inviger onepiecen. Fett skön, sjukt ful. Aja, nu ligger jag iallafall i båten med macbooken och fördriver tiden. Lyssnar på pursuit of happiness och tycker att livet är ganska bra ändå. Ingen direkt aning om vars jag är någonstans men det är fint och jag klagar inte!



soldaten bea

Nu har jag klippt gräset för första gången någonsin. Säger bara att vi har den finaste gräsmattan på bergnäset nu, peace out!



yesterday

Denna förjävla blogg-app. menmen 
 
Igår så har jag...
• haft en reunion med enptjejerna
• ätit gul vattenmelon för första gången
• sopat banan tillsammans med mina blondiner i kubb
• målat Samuels naglar
• tvingat honom och Mohammed att äta massa läskiga blandningar som mästerkockarna jag, karro och magda lagat (hur låter bredbarostgegga med kanel,  maaaassa salt, cayennepeppar och kakao tex?)
• spelat ännu mer kubb, resultaten är dock hemliga
• badat i rondellen-fontänen utanför kh
• druckit te och tittat på the killers med karro medan morgonsolen gick upp
 
 
 
 
 



cp-blogg

Åh vad less jag blir när blogg-appen fuckar.. dessutom förstår jag ingenting alls med nya blogg.se.. GAAAAAH
 



Ute


Kom in nyss, varit ute och gått sen sju. Haha, lite halvtrött nu! Promenerade med Rebecca runt om på bergnäset, så mysigt! Gick med henne till nio kanske, sen gick jag runt ensam i telefon med Karro. ♥




Run this town

Hej, jag stör mig också lite på den väldigt töntiga rubriken men jag har dåligt med kreativitet på den fronten just nu. Jag och Julia har nog iallafall bokstavligen varit överallt i stan idag. Som vanligt hade vi supermysigt men det svider att jag har börjat gå back nu..



Föresten så har jag och jullebullerulle nu en super-mega-topp-hemlig fotoapp som ingen någonsin får veta om. Slå det om ni kan!




Måndag

Jag har märkt att jag döper alltid måndagsinlägg till måndag, kommer inte på något bättre. Nu beger jag mig hur som hellst mot stan för att träffa julia, bye everybody!

 

image descriptionimage description




följer med strömmen

vet inte hur seriöst detta kommer bli menmen tog denna från Rebeccah som tog den från Rebecca, lets gooo
 
Namn: Beatrice Anna Lindfors
Piercingar:vanliga i öronen, industrial + naveln
Tatueringar: icke det!
Längd: stolta 1630 millimeter
Skostorlek: 36/37
Hårfärg: blond kind off
Fräknar: på sommaren!
Motto:  bytt är bytt
image description image description

Kär? haha
Önskar du att du bodde någon annan stans? trivs rätt bra här just nu, men om något år så hoppas jag att det blir hejdå Luleå!
Tänker du på självmord?  nejnejnej
Tycker du att du är attraktiv? klockren tia
Dricker du? kan hända
Använder du droger? non, nein & nej
Vilket schampo använder du? har inget direkt standardmärke unfortunately
Vilken parfym använder du? calvin klein one shock for her
Vad är du rädd för? spindlar!
Gillar du att tvätta? nej det skulle jag nog inte påstå
Gillar du berg och dalbanor? absolutely!

Senaste...
Filmen du hyrde
? oj det  var ett tag sen! men kanske sanctum?
Filmen du köpte? en extremt dålig film med sarah jessica parker
Låten du hörde:  whistle med Flo Rida
Låten du laddade ner? donoo
Personen du ringde? Julia
Personen som ringde dig? mami
TV-program du såg?  the pauly d project
Person du tänkte på? you need to be a mindreader to know!

För eller emot...
Långdistansförhållanden?  klarar man av det så, more power to you
Utnyttja någon? ajjabajja
Självmord? dumt
Ungdomar som röker? eget val
Använda droger? avstå!
Sex före äktenskapet? kyrkligt trams
Köra onyktert?  låt bli
Förhållanden? föör

Favorit...
Låt: aaaah, vet inte!
Sak att göra: träna, umgås med mina vänner, må bra
Sport: älskar löpning, intervall, långdistans.. you name it! +shotokankarate +dans osv...
Dryck: vatten
Kläder: nitar, virkat, vitt, skinjacka, jeans, klackar, shorts, hoods. ähh.
Film: hm.. the dictator var ju klockren! men annars the september issue, hungergames kanske?
Bil: buuuuuubbla
Serie:  jersey shore. punkt.


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
?  japp
Gråtit över en flicka? japp
Ljugit för någon? ja det har jag tyvärr
Varit i slagsmål?  svårt att undgå när man tränar kampsport!
Blivit arresterad? nix
Träffat någon från internet IRL? jodåå

Antal...
Gånger du vart kär
?  två?
Gånger ditt hjärta brustitbrustit? aldrig trasigt? absolut
Hjärtan brustet på grund av dig? one i guess
Tjejer du kysst? what happens on fyllan stays on fyllan
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?  som tur är, många!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? flera gånger i veckan, lever tufft liv i rampljuset. Nä men ganska många faktiskt!

Pålägg som gäller: gurka
Dagens dryck: Vitamin well stevia sharp

image description image description

Senaste...
boken du läste?  shopaholic
Personen du fick e-mail av? victoria secret-reklam
Personen du fick brev av?  delice ♥
Personen du fick sms av? Rebecca
Gången hela din familj åt middag tillsammans? idag faktiskt! första gången på en veckor typ..
Saken du köpte?  skrällen här men latte
Vad har du gjort idag? sovit, träffat min lilla kusin, flyttat hem, tittat på film
Var det kul?  jaaa, lite olika!
Brukar du svära mycket?  faktiskt
När stiger du upp på morgonen? allt mellan åtta och tolv, you never know
Gillar du att slåss?  haha, det är väll inte precis det som får mig att vela stiga upp på morgonen
Vad har du på dig? ett starbuckslinne
Vad ska du göra ikväll? nothing at all
Vad är du allergisk mot?  katter, hundar.. allt med päls!
Var har du ont? nix
Använder du hårspray? ibland
Kan du stå på händer? i hundradelen av en sekund, vill kunna!
Håkan Hellström eller The Ark?  arken
Salt eller socker? dont make me choose!
Gillar du ketchup? ketchup ketchup punkt.
Är du glad nu? jo!
Var du glad igår? för det mesta
Vad dansar du till?  hahah, livet är en dans säger jag poetiskt
Stockholm är...? amazing
Göteborg är... ? never been there, säkert fint!
Kan du sjunga? om jag kan! nej bea, det kan du inte.
Spaghetti eller makaroner? spagetti
Land du vill besöka? egypten och norra usa!



party at a rich dude's house

Bildbomb!




Födelsedagsfirande

Idag kämpade jag mig upp tidigt och nu är jag i rutvik och firar lillkusinen som fyller fyra. Mer bilder från igår kommer snart by the way!

 




Gårdagen

Började med sovmorgon, sen mötte jag madde & elina och kollade pride-paraden. Sen gjorde jag mig iordning och for iväg på grillfest med familjen (första gången jag träffade pappa på två veckor typ!) och några vänner. Väldigt sommrigt & mysigt. Sedan cyklade jag iväg till rebeccah och sedan drog vi ut!




Utgång!

Sitter inne hos rebeccah just nu och gör mig iordning. Har nyss varit på en. Gode mysig grillfest och nu är partytaggen på topp! Får hoppas på en rolig kväll!




kall kväll i stadsparken

Gick ju sämre än dåligt för sverige. Fast jag kan egentligen inte bry mig speciellt mycket mindre, att följa fotboll är inte min starka sida fast ändå är det ju lite surt. Men jajja, kul hade vi iallafall. Trotts att jag hela tiden tappade bort mina homies. Såfort jag hittade Karro tappade jag bort Elina, när jag hittade Elina försvan Emma och när jag hittade Emma var Spett borta and so on. Men det resulterade bara i att jag fick se matchen från alla delar av parken. Haha!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
å förresten så är jag och karro nu officiellt ett par. peace!




heja sverige!

Sitter och väntar på att min Elina och Emma (jajjamen, vi kör tredagars!) ska komma hit, sen beger vi oss till statsparken för att kolla fotboll. Visst är det sverige-england va? Himmla pinsamt annars.. Komme nog bli roligt iallafall, vädret ser ju bra ut och så vidare och så vidare. Wiho! ♥

vill bara avsluta med att säga två saker:
1. jag saknar photoshop
2. men paint är grymt underskattat




Morgonteve

Måste konstatera att morgonteve är det värsta som finns. Ligger i bäddsoffan och tittar på efter tio, pensionärsprogram. *Bea blev plötsligt 60 år äldre*




Tolv grader

Kan inte riktigt avgöra ifall det är sent på natten eller tidigt på morgon, är iallafall ute och promenerar. Kraam!




Norrahamn

Mitt och emmas försök att åka till picknicken på örnäset gick ju lite sådär.. Så efter att ha varit på plats i två minuter (+letat efter den där jäkla parken i tjugotre år) så tog vi med oss elina och moa till norra hamn istället. Favorit i repris. Mysmysmys!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description




Ett sånt där outfit-inlägg

I en vit gantbeach tshirt och ett par forever21shorts får ni se mig ikväll, dock ångest över vilken jacka/tjocktröja jag ska ta med mig. Behövs det ens? Ni hör vad jobbigt livet kan vara ibland! Jajja, hörs!




Bored out of my mind

Har ärit körsbär. Solat. Sovit. Uppdaterat instagram. Och nu tittar jag på project runway. -helt uttråkad. Rullar tummarna medan jag väntar på att min vältränade vän emma ska träna färdigt så att jag får träffa henne..




Lunch i solen

Gick till ica och köpte en sallad, så nu sitter jag på ballkongen och äter. Mysigt till tusen!




tonight we are young so let's set the world on fire




Vattenmelon och 17 again

Hej. Zac Efron är snygg. Hejdå




Lite nytt

Eftersom att jag inte har shoppat på ett tag belönade jag mig med lite shopping!

 
Underkläder Lindex † Sololja och ansiktssokräm Apoteket 




På äventyr med julia lundmark




Fotbollsparad

Cyklade iväg till skogsvallen, första gången någonsin som jag var där vill jag tillägga. Blev lite smått mördad av emmsi och julia när jag dumt nog berättade det, haha! Det var iallafall jätteroligt att mobba elina när hon gick med sina hundra ungar. Lillkusinen var också med, blev intervjuad i tv och allt *stolt* Kul hade vi iallafall!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 




*




gjorde min kväll!


thx agnes!




12062012

Gud vad jag lägger upp bilder på mina ben och skor idag.. Haha! Var nyss på konsum och köpte cosmopolitan och solo, så nu ligger jag i solstolen och läser. Feeeeett naaaaajs




hälsat på angelica och morfar


Idag har jag cyklat med mormor till kyrkogården i gammelstan för att besöka morfars gravplats. Passade även på att gå förbi angelicas, hon vilar bara några tiotalmeter ifrån. Hade inga ljus eller blommor med oss dock, får ta det nästa gång!




Att vara arbetslös har sina fördelar




Trött tjej

Klockan är bara drygt åtta. Vafan gör jag uppe redan!? Jag som inte ens jobbar.. Less. Men kanske lika bra, ska försöka hålla mig vaken med några liter kaffe så jag inte somnar om. Ta tag i livet eller något. Gud så jag svamlar, puss

Utan smink och väldigt nyvaken bea, bjuder!




agnes hassler

Gick direkt och mötte agnes efter fotbollen. Gått en härlig statspromenad och pratat hela vägen, nonstop. Stannade sedan i norra hamn, målet var att agnes skulle få checka av att ha suttit i träsofforna men så blev det tyvärr icket (ska bli av snart i sommar sötnos!) men som de krigae vi är stannade vi kvar där iallafall. Mysigt!
image description
tyvärr agnes men vi såg åt helvete ut på bilden!




Rutvik 04

Följde med till björksgatan för att titta på victorias fotbollsmatch, småtjejerna ärså himmla söta! Dock har jag bara 10% batteri kvar så vete tusan hur jag ska överleva kvällen... Hörs!




Njuter i Rutvik

Behövde inte vänta allt för länge på sommaren ändå!




Draw

Sitter och ritat med kusinen, hon sitter två millimeter från min teckning och studerar varje rörelse jag gör med pennan.. Hahaha!
 image descriptionimage description




Sommar, bara så du vet så väntar jag på dig!

Känner för att gråta när jag valde kläder imorse, ville inget hellre än att ta på mig ett par shorts och springa ut i solen. Men varken shorts eller sol bjuder dagen på. Bara dra på sig dunjackan och inviga den första lediga måndagen! Jippjipp

image description
om ändå...




Teenagerpost




10062012


Fortfarande kvar i läggan, fundera när tusan det är dags för mig att pallra mig hem, haha. Stackars mormor! Både hon och lillkusinen är här, väldigt nöjda med att de lyckats tvätta bort allt smink från lillens ansikte... De sitter och kollar på en gammal cowboy/sheriff/pang/western-film, sånt där som jag hatar. Ändå har jag väldigt mysigt, det är sommarlov och livet leker. Nä men typ iallafall. Ska ta och koka en kopp te (ja karro, du läste rätt!) och titta på filmen med dem änåd, bara bita ihop för jag är på bra humör!




Rawwwwwr

Såhär går det när man låter victoria bestämma vad vi ska göra.. Det var då längesen man fick ansiktsmålning! Hahah! Dock har jag inte gjort det på någon annan heller.. Men visst blev hon söt?




The dictator

Kom tillbaka från bion för drygt en timme sen. Dumma bloggappen har inte velat fungera som jag vill, less. Men det var verkligen en askul film, se den! Skrattade typ hela filmen, från början till slut. Det var verkligen humor på vääldigt låg nivå men iallafall!
image description image description




Roligaste någonsin!




Myser

Befinner mig i rutvik med mina småfavoriter just nu. Fick skjuts av mormor med spett och karro hit. Ätit middag och tittar nu på scooby doo. senare bär det av mot biografen och the dictator med karro och rutvikspojkarna. Kul!

 




världens-bästa-dagen-efter-frukost

Frukost 20 över två, aja det funkar det också! Willeboi har fått slava år mig och julia i köket och gjort iordning både yoghurt med bär och våfflor i mackjärn. Lifesaver!




Partypeople

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Ligger i karros lägenhet utan karro och vill inget hellre än att sova. Vilken kväll. Startade på topp, helt freaking awesome. men blev bara sämre och sämre. Kul ju. Ska sova så höres vi imorgon igen. Får väll ändå försöka tänka tillbaka på examenskvällen som en rolig kväll, vilket den faktiskt var till stora delar. Im not making any sense, pusspussz

 




allstar

 

 




happy

Håller på att göra mig i ordning och min bromance Karro är påväg hit. Ska ha så kul ikväll! Vi ses väll? ♥




Lunch with the family

Åkte hem till läggan och duschade och så vidare, sedan gick jag och mormor till kulturenshus och mötte mami, pappa och lillebror. God buffelunch fick det bli!




Lillebrors skolavslutning

Så har patrik gått ut åttan, fin skolavslutning ändå. Men vädret var inte alls okej, tycker så synd om niorna som varit tvungna att ha skolavslutning i denna kylan. Feel for you, för att inte tala om studenterna!




Beccabeccabecca

Träffade rebecca tidigare ikväll, gick på friends och sen ut och prommenerade. Bara mysigt. Sitter nu i hennes rum och lyssnar på musik och pratar om pojkar, needed.

 




Hej hej sommar!

Visst är det kul att läsa bloggar utan text? Nä men sorry broes, har inte haft ork/lust/tid att skriva långa blogginlägg som jag annars alltid är så duktig på! Har iallafall haft skolavslutning idag, konstigaste på länge. Bara in i skolan och sen ut igen en halvtimme senare typ. Tog en runda på stan med mina brudar med en efterlängtad latte och mötte sedan upp sabina. Sätt project x och ätit naturgodis (hör och häpna!) och sen brännt ännu mera pengar. Är nu uppe i läggan och ska snart fara iväg och titta på min lillapluttinuttikusins skolavslutning. Peace out




Project x




sommarlov!




Collage

Alla dagens planer blev avbokade och jag har haft världens tråkigaste dag. Från början till slut.. Men jag ska inte klaga för imorgon får jag sommarlov! Såå härligt! Jag har faktiskt passat på att rensa bilder från min phone för att fördriva tiden, från 7000 bilder till 2500. No life men skönt att få det bortgjort (och ja, jag är väl medveten om att man kan lägga in bilderna i datorn istället men high way is the only way eller något sånt) gjorde ett "litet" sammanfattningscollage när jag ändå höll på också, enjoy!




We own the night

 

 




Desperate housewives

Sista avsnittet. Jag kommer börja gråta.

 




at Karro´s place

whats↑? har nyss träffat karro och gått till hennes lägga, som jag inte varit i sen NYÅR! väldigt mysigt iallafall, snart kommer toffel-julia hit. Meatcrew reunoin! ♥

 




Trumma trumma

Brännbollsvinnst, känner inte att jag bidrog direkt till den (eller jofan, jag gjorde det spännande med alla gånger jag blev bränd..) men det kändes kul iallafall! Fick reda på att jag fick a i historia trotts att jag fuckade up provet! Seeeeeger!

Kom precis in efter att ha handlat förresten, vet att det var intressant. Puss

image description 

 




on the brooklyn bridge

Menade bergmäsbron. My misstake. Faktakt huffsat varmt ändå trotts att jag går med linne och öppen jacka. Ska hem och städa (mitt rum är såå stökigt, varit tvungen att sova på soffan hela helgen!), fixa och packa. Nedräkningen fortsätter: 3 dagar kvar till sommarlov! Happy!




Walking on sunshine

Not. At. All. Kom en timme sent till provet. Det skulle ju börja nio?!??? Gode less. Dagen blev iallafall bättre efter att ha träffat sabina, druckit latte och tycker-synd-om-mig-själv-shoppat! Nu är humöret on top och ikväll flyttar jag tillbaks till mormor. Me not complain.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description




Historia

Dagen före slutprovet. Såklart så börjar jag plugga nu (blev aldrig av igår eller i förrgår) men jag är fast besluten: jag ska banne mig spika det här provet! Vägrar lämna in det om det inte steålar A+ om den. Haha!

Som vanligt så är det kaos när jag pluggar, jag är inte gjord för att bara läsa anteckningarna i boken om man säger så..

  




Vad en bea sysslar med en lördagkväll som denna

 




andra juni tvåtusentolv

Sitter framför tvn och tittar på topmodell från i tisdags. Jag har varit duktig och städat garderoben (!!) och hjälpt pappa.Vilken krigare jag är. Nu väntar bara 5000 års historia att plugga på inför slutprovet på måndag. Wohoo. För att avsluta detta intressanta inlägg vill jag informera er alla som inte visste att det regnar ute, att det faktiskt regnar ute.

 




Hey I heard you were a wild one

Träffade rebecca vid åtta igår, inte sätt henne på läääänge. Gillar inte att hon bor i piteå, jast saying. Cyklade in till stan med henne iallafall, möte bäkk och var vid kh tills vi åkte vidare till stranden. Haft jättekul trotts att det iiiinte var varmt ute!




home sweet home

Vaknade till alarmet och skulle precis tvinga mig upp ur sängen när jag kom på att jag är ledig idag. Greatest feeling ever. Jag har iallafall varit duktig och gjort bort skolarbeten, nu är det "bara" slutprovet i historia kvar! Har ju i princip redan sommarlov! härligt. Nu ska jag spola upp med mina historiaböcker. Sen blir det utgång med rebecca ikväll, ska bli gode kul!

 




long time no see


hahah, damn! ett tag sen ja.