En mil

600 kalorier fattigare och en mil rikare, ganska härligt pass. Blev inte så trött heller faktiskt, men jag sprang ju i lungt tempo så det förklarar ju kanske saken. Duschen nu iallafall, peaceee!


skomakartumme




Pepp

Hej! Nu drar jag ut och springer, hejdå!




Garderobsjobb

Third time around. Just nu befinner jag mig på KH men karro, emelie och rebecca. Nu blir det att jobbajobbajobba fram till halv sex. Jippieee!




Waldorf

Vaknade i bra tid och tittat på jersey shore tills det var dags för mig och karro att cykla iväg. Mötte julia, emma och elina och gick sen till waldorf för lunch buffe!




Carwash

Allt för att tjäna pengar! Nu har jag och karro iallafall tjänat ihop våra 2000 spänn, happyface!




Tycker synd om mig själv

Varför? Varförvarförvarförvarför ska jag alltid skjuta upp allt pluggande till kvällen före provet? Dumt! Jag har mycket att göra och förstår ingenting så nu måste jag återvända in i the ekonomibok from hell!




Cookie monster

Hittade en jäääättegammal tröja alldeles nyss. Happy face. Så töntig. Så söt. Så mysig. Nä nu ska jag plugga ekonomi, lather losers




Mint

Måndag igen, känner mig inte direkt utvilad efter helgen (kommer knappt ihåg när jag haft sovmorgon sist!) menmen, suck it up. Det är iallafall finväder ute och jag känner på mig att det kommer bli fullt upp med allt som ska göras idag men blir nog roligt iallafall. Peace out!




Slutkörd

Flera timmar med prov, gradering, event, dansföreställning, förberedelser, städning, plugg, träning, försäljning, stress... Haft jättekul med allt som hänt den här veckan, men känner mig nu helt slut. Så nu lägger jag mig i ett varmt bad och laddar upp för nästa, puss!

 image description




Morsdag på shopping

Varit på shopping sen nio imorse och gjort iordning alla miljoner saker som skulle göras med min fina entreprenörsgrupp. Klockan 12 öppnades dörrarna och vårat event hade börjat! Gick bra till och med. Efter flera månader (!) av möten, stress och beslut så är det slut nu. Både obeskrivligt härligt men samtidigt lite tråkigt faktiskt. Hundra tack till estetgruppen som spelade och till omännskligt duktiga frida!
image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description


image descriptionimage description




dansuppvisning

Inte haft tid att blogga idag, tränat heeeela dagen! Slet dock sönder axeln litegrann menmen. Repat till uppvisningen från 11, hade ett snabbt smoothiemöte med karro och sen tillbaka till kulturenshus, kaoz! Men nu är det över och jag är jättenöjd.




ganska fint ändå!

image description




And she strikes again!

Graderingen gick inte som jag hade tänkt mig men jag klarade det, galet skönt! Varit i "graderingssalen" sen fem och tittar nu på när de högre bälltena graderar och känner mig sååå glad över att jag är klar. Gud så härligt det känns! Fast jag är gode hungrig, inte ätit sen tolv typ!

 




dagen

image descriptionimage description
image descriptionimage description



Military

Druckit tre koppar kaffe, överdpidad just nu! Flyger omkring som jag vet inte vad.. Iallafall så har jag och karro tjänat ihop mycket mer än väntat! Gått jättebra! Skönt att det snart är över med denna eviga pengarinsammling.,. Nu sotter vi iallafall i bilen påväg in till stan och träffa lite folk. Adois




F21

Nu springer jag och karro runt på militäranläggningen f21 och säljer kakor till ett projekt i skolan. Asduktiga är vi, bara slå en signal om ni vill köpa ;)




Cykelblogg

Första gången jag bloggar medan jag CYKLAR! Kommer förmodligen rammla i ett dike snart eller någonting. Var bara tvungen attt skryta om mina otroliga bloggtalang

 




Godnatt och ses imorgon!

 




Walkietalkie

Kom precis hem från en promenad på en timme och 20 minuter med elina. Jättemysigt! Har inte träffat bruden på år känns det som, inte en tyst stund. Saknat dig gumsi!♥




NR2

smoothie igen med fina karro och ledig dag, klagar inte! ♥
 




kaoz!




Tisdag


Nationella gick väl ungefär som väntat, flera timmar vid provbänken men nu är det klart och jag vill verkligen inte tänka mer på deet! Sen gick jag och Karro och Jullegullebulle och belönade oss med smoothie. Helt klart värda det! ♥




En timme kvar




#%*>~\{!

Har suttit i köket (hemma!) i hundra timmar med matten nu, ångrar verkligen stt jag inte börjat plugga tidigare! Menmen, känner att huvudet håller på sprängas men känner mig ändå inte ett dugg smartare. Taggen inför imorgon är på topp vill jag lova!




dagens outfit å såntdär

Trasiga jeans från gina och tröja från veromoda

 




exiled

Kom precis tillbaka från sista träningen innan uppvisningen (iväg och köp biljetter för den är på lördag!), känns ganska bra inför den faktiskt! Men nu ska jag iväg på nästa pass, see ya l8r!

 
Före                                                                     Efter




Igår




mysfrukost

 




last friday night

Igår blev det utgång, hade sååå roligt! Började här med rebeccah, evelina, lovisa och agnes innan vi begav oss vidare. Tack för en kul kväll tjejer ♥




bästa som finns

 




lunch med pappa

Slog mig att jag bara bloggar om mat nu för tiden, hahah! Inget undantag idag. Har varit på mat & prat med pappa som jag inte träffat på länge.

 




Dinner

Som vanligt så hade jag svårt att bstämma vad jag skulle äta, men papayasallad blev det tillslut iallafall. Tre chillimarkeringar och dessutom frågade servitrisrn om jag ville ha extra stark, såklart svarade man ja på den som den dumme fan man är.. Var iallafall gott! ..och starkt. Nu sitter jag och karro i läggan och tittar på hockey, händer inte ofta!




Baan Thai


nu ska jag snart (←haha, man kan skriva så va?) bege mig till Baanthai och äta middag med Karo. Blev inte mycket girltalk igår så nu ska vi ta igen det. Så mysigt!



mästerverk

Middag a la bea, karro och julia. Asbra på göra sushi var vi, första gången! Spettis följde med karro men vi har trevlig ändå!
image description




in the process

 




photoshoot!

Vår photoshoot (låter mycket roligare än fotografering!) gick jättebra, grymt roligt hade vi också. Galen maktkamp när vi skulle välja vilken bild som vi ska använda, haha! Gud så taggad jag är för vårat projekt nu!
Sooo much fuuun!
 
åh vad jag tycker om er! ♥




Bea gånger två


Inget photoshop här så bilden får lov att se ut såhär. prov direkt på morgon å då finns det inget bättre än en oversize t-shirt och håret uppsatt. Mys! Sen ska jag och mina enp-brudar ha en liten photoshoot till vårat projekt, ska bli så kul! ♥



ENP-loppet

idag hade vi på enp våran version av gymnasiemilen, fast kortare. Sprungit 8,5 kilometer och jag är faktiskt väldigt nöjd. Kom sexa av alla på skolan så jag kan inte klaga, fast jag kände mig DÖD när jag kom i mål! Haha!

 




klar!


Sillnaden syns inte för att jag faialde lite med bilderna. Borde tagit bilderna framifrån istället men jajja. Håret se ju för tusan längre ut på efterbilden! Haha! Men nu är utväxten borta iallafall, så skönt!



gossip

Just nu sitter jag i en frisörstol och får äntligen min utväxt fixad! Ska också lägga i mer slingor så att håret, måstr ju vara fint till sommaren! ;) Blir lite sugen på att färga topparna lila eller något, men äsch jag skulle bara bli less på det efter någon vecka tror jag..




Kvällspromenad

Ute och promenerar med karro, härligt men daaamn vad det blåser!

 




standard

Efter skolan idag mötte jag emma, alltid lika mysigt. Trottsade det hemska vädret och gick till friends. Dumt nog tog jag inga bilder, så här kommer två gammla istället! ♥

 




Fred och lockar

Trött i hela kroppen efter igår, ont ovkså. speciellt med tanke på att jag skadade nacken. Men det går väll snart över!
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Jag är inte speciellt duktg på att fixa lockar, men det får duga! Nu ska jag dricka kaffe och snart bege mig till skolan, puss!




back in da apartment

 
ahaha, kolla håret! avlider!




Dubbelpass

Fick en otroligt underbar komplimang av min käre vän Jens i torsdags: asså bea, du borde veeeerkligen börja gymma! Du har ju knappt en början till en muskel... Åh tack!

Så nu ska jag och mina bodybuilder-muskler pallra oss iväg till helex. ..fast jag ska dock inte gymma. Nu blir det nötanötanöta på dansen och sen skynda iväg till karaten i vanlig ordning.

 




Mattepause

Kan seriöst äta sushi varje dag, seriously. Finns inget bättre!

 




Världens tråkigaste lördag

Såhär går det när man missat lektioner och inte pluggat, försöker få igång hjärnan men sammtidigt känns det hårt att plugga på en lördag! Men jag kämpar vidare..

  




Storhandlat at dollarstore

Varit på dollarstore idag med fina entreprenörsgruppen, nu börjar äntligen bitarna till vårat projekt falla på plats!

 




Morgonlatte

 
ahaha, kolla hur stor den ser ut på bilden till vänster! dör.




Sushi!

Har varit på sushibar med anna idag direkt efter jag och julia hade pluggat försöt plugga. Länge sen jag varit där och ännu längre sen jag träffade anna! Grymt gott och grymt mysigt.♥
 




Friends at friends by bo

Nu sitter jag och julia och dricker latte och försöker bli smartare, imorgon väntar ett historiaprov som ingen sv oss är speciellt förberedda på. Paaartey
 image description

 




at least my intentions were good





I'll see you when you wash my car

Packar upp hundra kilo grejer (varför är det så kul att packa men så jäkla jobbigt att packa upp??) och lyssnar på musik. Histoiran borde göras så jag får väl se till att ta tag i den också. Fuuuuun!

 image description




9 maj

Sovit bort hela morgonen, skööönt! Möte och matte står på schemat idag, annar är det bara att stääda rummet och packa upp från veckorna i stan..

 




Hemma!

Äntligen hemma! Haha, nä. Jag längtar redan tillbaka till läggan i stan, men snart ska jag dit igen så jag ska inte klaga! Men jag måste erkänna att det är lite kul att slippa laga mat, har slarvat som sataaan med matlagning, för lat. Så nu är jag määäääätt! Möttes av en välkomnen-hem-skylt dessutom, gulligt! 

 

 




2day

   




Sorry bro!

Ligger lågt med bloggandet, känner mig trött och låter annat gå före. Har varit på väldigt konstigt humör och inte haft speciellt mycket att blogga om! Time to change that..

 




Mobilblogg;

Nu går jag till skolan, solen lyser och snön är borta. Så härligt! väldigt glad trotts att det är måndag och jag ligger kilometer efter i matten. Puss!




Kusinvitamin

Igårkväll kom lilla vickan, total räddning för min annars vääldigt tråkiga lördagkväll. Hon är så himmla söt! Sju år och hockeygalen så jag blev tvingad att titta på sverigematchen..

 




Klar!!

Äntligen är det värsta över, lägenheten är städad! Dammsugit, dammtorkat, diskat, handlat... Helt slut! Så nu tittar jag på simpssons och känner mig duktig.
 




Vi ser det regnar, det var väl roligt hurra

Eftersom att jag inte är mainstream så tänker jag inte klaga på vädret, även fast jag varit ute i regnet jättelänge och är nu helt genomblöt! "Hundknullarväder" som min alldeles för mogna mamma säger. Fin kommentar där mamma! Nä nu ska jag börja städa läggan, byebye

 




normala

före                                                                            efter
image descriptionimage description
Fredagskvällen har spenderats med julia, haft en "go-trip" till willys och sedan haft en makeover a la femåringar. Mycket stabila tjejer! Men medge att vi blev riktigt snygga??!!



Idrott

Just nu är jag ute och prommenerar med emelie, ingen intervallträning idag men jag överlever! Härlig tjej!

 




Chick chej...

Ska snart gå till skolan, ska ut och springa på idrotten så idag går jag runt i träningskläder. Inte speciellt likt mig! Men ack vad mysigt det är!




katthelveten


vid det här laget vet nog alla om att jag fullständigt avskr katter. Huvva.Hade en mardröm inatt om en katt som attackerade mig, när jag vaknade där vid fyra-tiden kändes det som att läggan var full av katter. Jag är typ psykikt störd I know.




All about julia

Gud så jag bloggar om julia idag! Haha, men alla gillar henne så det är lugna puckar. Vi har iallafall varit x antal gånger på gina och haft pluggdate på friends. Har både köpt ett och annat och dessutom så har JAG räknat matte!




Jullebulle

Det här är min kompis, hon heter julia och nu har hon speglat sig i två timmar. Hejdå!

image description




Kvar med np!

En av de sista med att skriva klart nationella, som alltid! Nu är jag klar iallafall. Skööööönt

image descriptionimage description




tredje maj

Dricker kaffe och försöker vakna framför tvn, försöker också att mentalt förbereda mig inför np idag. Får hoppas på det bästa!

 
allt är från gina lustigt nog




Kommit ut ur garderoben

Sorry, kunde inte inte låta bli, perfekt kommentar ju! Har varit garderobsvärd med några enpare, duktiga som vi varit!
 




she is alive


För att vara sveriges sämsta facebook-användare så har jag nu äntligen skärpt mig och motvilligtskaffat tidslinje och dessutom en bild till den. Till och med har jag en ny profilbild. Lo so, molto interessante!



Vogue

Ååååh vad glad jag blev när jag äntligen fått mitt första nummer av vogue. Galet lycklig!
 

 




Ute på ballkongen

Ta ka gud för dagens sovmorgon, nu är jag på banan igen! Det är 10 grader ute så nu är jag på ballkongen i stolen. Så mysigt! Överväger att komma i shorts till skolan (skämt där!)

 




face mist

 
195 kronor - MAKE UP STORE




Dag på stan med karro och anton

Har ingen större lust till långa inlägg idag. Nu får ni istället nöja er med massa bilder! :)




Friends by bo




Första maj

Sovit fyra timmar inatt så nu är jag i desperat behov av latte! Jag och karro vandrar runt på stan och har det mysigt, trotts blåsten och faktumet att ingenting öppnat än..




team meatballs

Har tyvärr inga andra bilder än halvkassa mobilfoton att bjuda på. Kvällen natten har iallafall varit den roligaste på lääänge! Svårslagen valborg! Vad hände inte ikväll... Team meatballs har iallafall sprungit runt och haft det awesome. Idag mår vi dock inte lika bra,
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description 
image descriptionimage description