Darkness

Outfitbild! Åh vad rolig jag är, bjuder på en med blixt också. ;) glöm nu inte att det är earth hour så släck lamporna.

Har ganska mycket att göra men under denna timme ska mörkrädda-jag gå omkring och psyka. Pusss




Lätt lunch




Stop asking me how i feel. We all know You don't really care

Haft en tung morgon, tur att man har emma! Behövde komma hemifrån ett tag. Vi har varit till graven och hälsat på angelica. Den var så fin. Första gången jag vågade mig dit och det kändes bra att få se den. Vi la dit blommor och tänkte på vår ängel. Vi saknar dig!




LF vs Sundsvall

Sitter med emmis och tittar på kvällens match. 41-41 mina stackars nerver...




17:15

Jobbiga dagenavklarad! Skööööönt med helg! Tittar nu på gossip girl, middag ite srn basketmatch med min fina emma.




Morgonmöte

Sitter all alone inne på ett café och väntar in en emma och sen ett morgonmöte. Har mycket att göra idag!




Lost in fantasy

Kom hem med denna från uf-mässan. Åh vad jag älskar victoria secret. Ni ska bara veta hjärtklappningarna när jag såg den. Lyckliggg.




At the UF mässa

Bara så ni vet så har karro köpt ett bananskal (haha, jag tyckte det va askul) och julia en iphone. Ni skulle bara veta vad vi fyndar! Dagen har varit vääääldigt lång och tråkig men trotts allt så har man ju sina sötungar så jag klagar inte.

 




Bustrip

Nu rullar bussen mot övertorneå, UF-mässa. Ingen större koll vad det är men det lär nog bli kul ;)




Johanna, det är bäst för dig att du sitter och pluggar just nu!

Historiaredovisning på fredag. Dags att öppna boken! Pusssss

 




ååååh vad less jag blir

jag förstår inte hur en liten kille (känner ni igen honom? han var iallafall med i lizzie mcguire, såg alltid det när jag var yngre. haha!) som den här ↓
kan växa upp och bli såhär snygg ↓
och sen helt tappa taget, åååååh ↓



Vår

Fin dag idag. En lektion och ett affärsmöte. Business-woman-bea! Nä men vårat projekt (som fortfarande är hemligt) börjar gå bra nu. Wiiie!




Fattar inte att det kan va så svårt...

...att fläta! Jag är så förbannat dålig på det. Verkligen. Finns nog ingen som är lika bra på att vara så värdelös spm mig på det. Men jag gillar flätor. Stavkars mig! Elvira jag förväntar mig massvis med hjälp när jag kommer till skolan!

Heh, ni ser ju! ;)




Mysa

Lata tjejer tränar inte. Nä men det är match ikväll och jag har plugg. Har tränat så himmla lite känns det som, men å andra sidan så är det kanske normalt att träna sådär 3-5 gånger i veckan. Fast det känns lite, men det förstås, man har ju varit van att träna 2-4 gånger per DAG. Himmla skillnad! Jamen iallafall, myskläderna är på och friends är på tv. Klagar inte!




just do it




Teater

Kom nyss hem efter en alldelesjättebra teater! Fem avgångselever från en teaterhögskola hade spelat upp den och jääklar vad kul den var. Inte illa att sen stöta på robert wells och hinna precis i tid till bussen heller!




27032012

Jag borde skaffa en ny blogg med domänen bara-snabba-inlägg-påväg-till-bussen-bloggen. Känns som att det är allt jag gör +outfitbild i storspegeln. Inget undantag idag!




gossip girl

ska nu kolla lite på denna ↓ helt ok serie. godnatt!
Tumblr_lhr6o8kjpk1qec8ruo1_500_large



Måndag

Jag är så jävla rolig.

image description

 




Friends by bo

Träffade sabina efter skolan och tog en latte på friends. Galet länge sen jag träffade bruden! Så mysigt. Surrade på i över tre timmar om allt möjligt. Åh finis.




Medan alla andra räknar ner till p&l..




Jag gillar korta inlägg

Ses i skolan!




klick klick!

Nytt skal, eller nja. Nytt och nytt.. Köpt i bangkok i sommras. Tycker det är askalas!

Håller väldigt konstigt i telefonen när jag fotar, cp.




Packar upp våren

Har varit på besök i källaren och burit upp massa påsar och jackor, jobbigt! Men nu är det banne mig dags för våren att komma fram, är så galen i den.




Träna träna träna!




High road




I bilen

Sovit länge idag, lämnat av rebeccihs och är nu påväg ut i skogen för att lämna skotern som inte använts flitigt i år. Musik i öronen och flera timmar i bil. Jippjipp.




Fredagkväll

Inledde kvällen med storseger på hemmaplan. Hann upp till läggan i staden, där lilla mormor bor, i knappa minuter innan rebeccah ringde och tvingade med mig på äventyr. Haha! Hade iallafall en kul kväll, har saknat lilla gummseligumman!




Lunchar med mami

Provet gick okej tror jag, nu är det äntligen över iallafall! Nu sitter jag inne på sushibar med lilla mamma och äter soppa. Förrutom lunchpsyket som uppstår varje dag vid den här tiden, så skulle jag lätt säga att sushibar är det bästa lunchstället i luleå!




Its friday!

Dyker in i ekonomiboken sen far jag iväg till skolan och skriver prov med mitt sociala stöd karro.

Tröjan är från h&m, shorsen från florida (var dock långbyxor när jag köpte dem) occh strumpbyxorna från lindex




Godnatt sverige

Tycker jag är fyndig som bytte ut godmorgon till godnatt. Aa, såhär rolig har massvis med plugg gjort mig. Wiho, parteeeey! Nä nu ska jag sova, eller rättare sagt plugga tills jag somnar..




Robinson, Frankenstein Monstret & Röda rummet

just nu borde jag plugga.



Killing us softly




hittade här



*




garderobsrensning

Före

under

efter
 

nöjd tjej!




Im going home

Städa, träna, plugga. Det sammanfattar dagen och resten av veckan ganska bra. Hejsan inget liv, men å andra sidan är det skönt att göra bort! En lektion idag, men jobbig var den. Inte kul alls, så jag ska trösta mig med några jordgubbar när jag kommer hem och sedan blir det att ta tag i garderobsränsning innan den hinner äta upp alla mina kläder.




Fotar med en chokladkaka

Lite udda Cheap monday byxor och usa-tröja.




xoxo gossip girl

Försökt blogga x antal gånger igår, jag säger bara att jag inte varit speciellt glad på blogg-appen. Har iallafall haft sleepover med julia och karro. Gossip Girl-maraton, mysigt stavas det!




Jag saknar dig mindre och mindre

Både redovisningen och bokpratet gick bra, skönt att stryka från den alldeles för långa att-göra-listan! Vi ENP-are är inte vana med läxor kan jag tala om. Denna vecka kommer bli ovanligt jobbig på den fronten, men å andra sidan så kommer vi vara lediga både torsdag och fredag så det är lugna puckar. Mohahah. Fick skjuts hem av pappa, stannade på kioskpiraten (första gången jag varit in), han skulle hämta ut ett paket så jag passade på att köpa tuggummi. Finska dessutom! Nu ska jag iallafall lära mig om kärnkraftverk, snälla fråga inte varför., pusspuss!

För övrigt vill jag bara tillägga att Julia Lundmark Weinz (ja jag kan ditt namn!) MÅSTE komma till skolan imorgon. Punkt och slut.




Måndagmorgon

Redovisning och boksamtal + en massa plannering. Nu kör vi!




Workout time!

Nu far jag iväg till helex med elina för dansträning. Linnet är från bangkok, ett av fynden i min monstergarderob (borde egentligen städa nu nu nu!) jajja. Puss på er!

image description




söndag

God morgon! Hyffsat nyvakna sitter vi och tittar på JS och ska snart sätta igång med söndagsplugg. Wiho




Del två

första intrycket var att det bara var 12 åringar och 40plusare dära. Hah! Sitter nu iallafall hemma vid köksbordet med karro efter en kul kväll faktiskt!




Lördagkväll




minus trettio

Håller på att göra mig i ordning (i bra tid för en gångs skull!) inför -30. Faktiskt första fången hag ska på det, blir nog trevligt. Men först blir det middag med favorit-karro!

Tyckte det skulle vara kul med en före/efter bild. | Tröjan är från monki och shortsen från zara.




mohaha

Såhär går det om man tvingar mig att blogga när jag har annat för mig!




Last friday night

Kom nyss hem från en aning jobbig dag i skolan, iallafall på grund av sjukan annars kunde man nog inte be om en lugnare dag. Tur! Nu ska jag se på tv och äta frukt. Pusspuss




Simpsons

Ska faktiskt till skolan idag. Weird. Inviger första blogginlägget från min nya telefon. Känns väldigt konstigt att ha en telefon som inte laggar ihop och som har en fungerande kamera. Weird.

 




oh no, everything is perfectly fine

sista dagen hemma hoppas jag. Har ångest för att jag missar mötet jag skulle på idag, men jag hejar på er tjejer! Så idag ska jag titta på once upon a time och gg dessutom måste jag ominstallera alla mina program på hela datorn (photoshop, powerpoint.. allt!) vilket kommer ta ett tag. Också måste jag ta tag i skolprojekt, förbereda inför några saker och städa mitt rum. Vem sa att man är ledig bara för att man är sjuk? puss



förlåt emma...

nu kankse du hatar mig, men jag tar med mig din pojkvän Chuck Bass i säng inatt för jag ska titta på gossip girl tills jag somnar!



13032012

Eftersom att jag inte har invigt min nya telefon än så skriver jag med min gammla, vilket betyder att det icket blir någon bild idag. Börjar kännas enformigt att blogga om feber så idag tänkte jag inte göra det, fast då kom jag på att det finns inget annat att blogga om för att jag inte gör något annat än att ha feber. Dilemma!

Wikipedia
Dilemma betyder "dubbelsatts" eller "tvådelad satts" och syftar på den första premissen i form av en disjunktion. I traditionell retorik används denna form av slutledning ofta för att komma fram till en slutsatts som var ogynnsam för opponenten. Därför gar ordet i vanligt språkbruk fått ungefära betydelsen "en valsituation där båda alternativen är dåliga".




tjatja bloggen!

här sitter jag och dricker nyponsoppa och är fortfarande ensam, vägrar hockey till skillnad från resten av familjen som tagit över tvn. Jajja, nu blir det gossip girl för min del. Har sätt första och andra säsongen när de i princip var nya, med andra ord är jag efterbliven och måste skynda mig ikapp. Är det fem säsonger det finns nu? Ingen aning här. Pinsamt.
.




home sweet home

borde egentligen ha suttit i den här

sedan i den här

och varit med dessa

men istället är jag här

foreveralone
  
och önskar att ag var lite mindre sjuk.




Iphone 4s

Surprice, sitter i soffan med datorn i knäet och tittar på pensionärs-tv.Hade föresten många modiga gissare. Nä. Ärkanske inte den storbloggare jag alltid trott att jag är... Nä men skämt åt sido nu (←dagens ord)här har ni jag iallafall felet. Julia kommer döda mig imorgon, bäst att stanna hemma!

Tror jag bryter här, börjar känna mig äckigt mycket som foki.



finn ett fel!




det var en gång för länge, länge sen..




mitt liv suger

puss och hej



euphooooooooriiiiiiaaaaa euphooooooriiiiiaaaaa

 


förlåt emma men jag tycker faktiskt att hon var bra. men jag röstade faktiskt på danny en gång! åh loreen tre. Jag som verkligen inte bryr mig om mf alls kollade faktiskt i år. Det var ju faktiskt lite bra, första gången sedan the ark var med! *experten* men jag tror faktiskt att det kommer gå bra för tjejen. snygg som satan och riktigt duktig.




sick sick sick

 
alltid lika fint att lägga upp bilder när man ligger hemma och är sjuk. Har inte rört mig ur soffan knappt en enda gång. Bläääh. Hatar att vara sjuk. Ätit har jag inte heller, jobbiga tankar i mitt huvud säger att det här är ett perfekt tillfälle att slå längst-tid-utan-mat-rekordet. Blääh igen.



sjuk

40 grader feber. Blä.




ice skate


Väl medveten om att jag äger världshistorians finaste hjälm, himmel vad jag har blitt mobbad för den under de få gånger den har används! "Bailey Circus" tror jag det var Johan så, vad det nu betyder...
Pinsamt nog så ramlade två småtjejer så fort den kom ut på isen, tur att man inte känner dem!!!

Jag är livrädd, Julia kör en gisele bundchen och karro ser ut som en sockerbit

Fast småtjejerna var lite söta så de får vara med på en bild till, hii.

favoriterna!




Toppensöta Elvira har agerat fotograf för alla bilderna. ♥

Vill bara konstastera att jag har jobbigaste träniongsverken efter tre dagar hårt bentortyr... Men det var faktiskt på något vänster väldigt roligt att åka omkring på idrotten med maggan som faktiskt var ännu mer vettskrämd än vad jag var! Första besöket på isvägen för mig i år (om man inte räknar när jag åkte skoter), check!




I´m still here

Kan inte hjälpa att gilla disneymusik. :*




Trött tjej

Less man blir när man faktiskt skrivit ett långt inlägg (för en gångs skull!) och allt försvinner. Bara att börja om. Stackars mig.

Ska sova nu. Jag hade lovat migsjälv att lägga mig tidigt, har sömn att ta igen, men jag är så rackarns dålig på det. Blä. Har iallafall tänkt mycket på det här med Kony2012, hört mycket om att folk tror det är bluff. Hoppas inte. Eller jo visst gör jag det för att det hela är så hemskt. Så snarare tror jag inte att det är fejk. Vem skulle ha orkat lägga ner så mycket tid på att lura andra? Noliferz. Men någon tanke kan det ju kanske finnas bakom om man ska vara kritisk, vilket man alltid ska vara på internet. En grej som kanske är en tillfällighet, kanske inte, är att amerikanarna sägs ha hittat olja i uganda. Har också hört att armeerna som Jason (filmens huvudperson) jobbat med inte är helt bra typer heller. Men jag vet inte. Nu ska jag sova. Godnatt


Hittade denna på facebook. Lite kul och lite sann.




Mobilblogg; påväg till skolan

Sovit kring fyra timmar. Känndes som värsta baksmällan när kag vaknade efter allt pluggande. Hehe! Å inte känner jag mig ett dugg visare. Kan iallafall nöja mig med att vi ska ha historia nu och jag gillar historia. Hejrå!




dear math, you are not attractive and i dont wanna do you.

För megamegamega ovanlighetens skull fixade jag (äh, okej. Mamma) lite varm choklad för att hålla mig vaken. Sprang ju faktiskt en mil idag! ;) har carit många samtal och sms med blockisarna. Vill verkligen kirra provet. Note to myself: börja inte plugga kvällen före nästa gång!




hej matematik! som madde brukar säga




Kony 2012

Skakar nästan just nu. Vet inte ifall ni har sätt det här klippet. Men jag säger bara att ni bör se det nu. Det är långt, nästan en halvtimme. Men det spelar ingen roll ifall ni har prov imorgon eller måste se på tv. Titta på det här klippet nu. Kopiera det, ta från youtube (sök på Kony 2012). Spelar ingen roll hur ni gör. Men snälla sprid det.

Det handlar on Joseph Kony. Jag hade ingen aning om detta innan jag själv såg det via en länk på facebook. helt sjukt. Kan sammanfatta att Kony är ledare för gruppen L.R.A, en rebellgrupp i Uganda. han kidnappar barn och anväder dem sedan för att mörda deras egna föräldrar och lemlänsa människors ansikten. Över 30 000 barn har han lyckats fånga och tvingats till hemska saker. Han kämpar inte för att uppnå något mål, bara visa vilken styrka och makt han har. Det är fortfarande relativt få som vet om det här.










Gå in på www.kony2012.com för att själv hjälpa till och bidra i kampen mot Kony.




what am i gonna do when the best part of me was always you?

Kan inte annat än älska att det alltid är sovmorgon på onsdagar, så skönt! Nu ska jag springa iväg till bussen snart. Väntar tre timmar matte borta på enp. Känns tungt men å andra sidan så har jag ju mina blockbros som jag kan störa så det blir nog bra iallafall!



Run run run

10 000 meter. 10 kilometer. 1mil. Känns som att jag startat dagen väldigt duktigt!




06032012

   

Kom precis hem från karaten. Ska ta en snabb dusch sen väntar sista säsongen av desperate housewives. Åh så jag har längtat! Till mina enpbrudar säger jag bara: titta ikväll för ni kan ge tusan på att jag vill prata om det imorgon, hihi.



läkerol YUP

  
  

blev asglad när jag hittade denna inne på en kiosk i stan. Tycker den ser så himmla söt ut så jag var tvungen att köpa den. Men den räknas väll inte som godis? Nä jag tycker inte det. Det är i och för sig 6 kalorier i varje, kanske inte så farligt om man inte tar så ofta? Är fortfarande obsessed med att saker inte får vara för onyttigt. Men det här kan nog inte vara så farligt någon gång.



Girls on tour

 
köpte denna på mique för 149 kronor idag. Tyckte den var lite kul och perfekt till festligheterna nästa helg! ;]



Solsystemet

Haft en heldag med jullebulle. Mysmys. Gick och solade efter skolan och äntligen har hag tatt mina första solariebilder!




Picknick

Sitter på en ballkong inne i stan och äter picknick med fin julia. Himmla mysigt! Shotar proviva, äter någon skumm kesogrej och torkade bananer. Välkommen våren!




Tisdag

I skolan å klockan är bara drygt åtta. Känns lite halvtungt så jag tröstade migsjälv med en latte påväg till skolan. Ska nu försöka hitta mina bros och sen se en teater (tror jag?). Pusspuss.




don't get on her weight bro.


ronnie - jersey shore



wish i could be a part of that world




05032012

Tittar på JS, allt känns awesome för att jag inte har NÅGONTING ALLS att göra ikväll. Så skönt!

till och med måndagar känns kul nu för tiden. LML. Haha!




dagens frukost

- 2 melonbitar
- 2 stekta ägg +chilipulver
- en beroca
- vitanim och omega3 tabletter



stugis

Min helg i stugan i bilder. På grund av att min lilla lillebror failade på basketplanen så blev det inget skoterkörning, ingen skidåkning, bergsbestigning eller slalom. Istället blev det film, varit ute litegrann men mest blev det att sitta vid öppna spisen och rita. Hann med tre stycken bilder. Kan visa upp de i bloggen lite bättre om jag kommer ihåg någon gång. Inga Piccasso Frida-underverk men iallafall. (:
                   




4 mars 2012

Hade mysig idag med mina gammelkompisar (gillar ordet!), tände ljus och tänkte på vår ängel. Men vi pratade även om annat och skrattade och mådde bra. det ska vara så, vi ler för dig och vi är lyckliga för din skull. Så skulle du nog vela att det skulle vara. Vi tog också en sväng förbi din familj och var där och drack te, vi tittade på bider, dina föräldrar pratade om resor och det kändes så härligt att se att de lever livet, inte att de går vidare och glömmer, snarare att de försöker ta vara på enkla och roliga saker som man lätt kan gå miste om. Livet är kort. Du är ett bevis på det, den finaste människan på jorden. Men som vår gammla lärare sa "Gud plockar de vackraste blommorna först".




hoppas du har det bra där uppe, nu har du varit där ett år.







I'm comming home

Påväg tillbaka hem nu, vi började köra där efter tio. Har träffat ett par släcklingar påvägen. Det blev bara två nätter i arvidsjaur men jag vill vara hemma idag. Nu med densamma. En timma kvar i bilen. Håll ut.




at Dollar$tore

Hallådär kött och blåbär. Nä stryk det. Just nu är jag inne i arvidsjaur "centrum" med pappa. Alltså = upkoppling! Ingen ide att försöka få tag på mig medans jag är i stugan, finns ingen service what so ever. Vi är just nu på dollar$tore iallafall, vet inte varför men jag älskar dollar. Så himmla mysigt att gå runt i mjukisbyxor utan smink, håret slarvigt uppsatt, en latte i handen, och hela köret utan att någon bryr sig. Hittar faktiskt massor av grejer för inga pengar alls! Kan visa när jag kommer hem.

image descriptionimage description

 

 




Ut i vildmarken

Hejdå luleå




mobilblogg

Sitter i bilen påväg mot arvidsjaur. Har knappt internetuppkoppling där mitt ute i skogen så uppdateringarns blir glesa men jag får försöka! Barit jacklös idag, vill bara konstatera att det är blåsigt i luleå. Kom precis från stan. Ah. Jo. Förstår ni så förstår ni.




"It's not right for a woman to read. Soon she starts getting ideas... and thinking..." ~ Gaston in Beauty and the Beast

 
Håller på skriva ut lite inspirationsbilder, är så himmla sugen på att ta fram skissblocket och pennorna efter att ha checkat in fridas bloggis. Ska iväg till stugan imorgon så jag lär ju få massa tid framför öppna spisen med mina teckningar! Åh jag dör vad mysigt. Men först blir det en sväng förbi stan, heh. Aja. Ska kolla klart american dad, packa och fixa klart hära. Sen blir det att dejta johnblund, ska tidigt upp imorgon. Precis som nästan alla andra dagar under detta lov..



Hemma hos Elinaballerina




INUTI SEANFRIKA

när jag kom till stan så råkade jag springa på min lillasockerkusin och mormor. Blev ett spontant biobesök med dem och såg Sean Banan-filmen. Jösses säger jag bara, men visst var den kul iallafall! Nu rullar jag bara  tummarna och väntar på elina. Skynda dig fulunge!





dagens lunch



jag idag

 

vågar vägra vinterjackan idag. Känns nästan som sommar, så himmla skönt!



good morning mister president

      
börjar dagen med vaniljkaffe och JS. Toppen! Sen ska jag göra mig i ordning och bege mig till stan, ska träffa finfolk sen blir det att umgås med min fina elinaballerina. Ska bli så mysigt!