desperate housewives

Efter en supermegagod kvällsbuffe på exotic gick jag och sabina upp till henne. Tjockar i oss bär och tittar på säsong två av dhw. Jag kan verkligen inte klaga på början av min helg!

så ser vi ut som tolv på bilden, hehe. Kul ens.




exotic




fint väder ute

Jag var faktiskt inte ironisk med rubriken, tycker att det är supermysigt med regniga dagar. Slutade skolan för en timme sen, dagen har kännts som ett år. jättetrött! Just nu springer jag runt mellan butiker med sabina och nelly så hörs sen'




stupid fucking thursday

Har verkligen kämpat för att hålla mig varken idag. Tog en powernap på en timme på den hårda soffan i stugan, men mer än så har jag inte fått sova. Men inte klaga nu, det var faktiskt riktigt roligt! Eller ganska roligt iallafall. Som tur var hade vi bara två lektioner. En engelskaredovisning som inte hade kunnat gå sämre och en svenskalektion som jag förstod hälften av om ens det. Sen träffade jag pappa och åt lunch på sushibar. =min dag blev genast hundra gånger bättre! När jag kom hem somnade jag med en gång fast såklart han jag ta några egobilder innan. Ställer in kvällens träning för nu måste jag verkligen börja plugga, puss!



försöker överleva skoldagen




Del två

Två riktigt trötta tjejer kämpar vidare i vår lilla stuga.




hamvakt

Uppdrag-hålla-hamnenen-säker har påbörjats. En timme avklarad, åtta timmar kvar. Jag och Karro vaktar hamnen inatt i världens härligaste lilla stuga, helvetes läskigt men ändå satans mysigt! Försök bara sno en båt om ni kan!




Biffbea

Tre timmar i gymmet efter skolan idag. Sjukt skönt nu i efterhand! Började med ett 45 minuters indoorwalking med Jullan och Wille. Hemskaste jag gjort, att jag aldrig lär mig att det är fullständig tortyr... Never again. Sen cxworx som vi var riktigt kass på.. Avslutade med lite gym med Sabina. Älskar helex, puss.




@karros nya mysiga fina lägga

Gick lite sådär med att sitta hemma och råplugga matte. Istället ringde Karro och bad mig komma över, så jag baxade lillebrors cykel (såg säkert väldigt stabil ut) och vinglade till hennes lägga. Både gjort klart svenskan och varit i norra hamn. Å nu sitter vi i soffan och tittar på Glee. Alltså Mark Salling, smälter.. Om möjligt slår han ju till och med Pauly. IALLAFALL, snart ska vi börja med matten. Puss!




meatballs at ICA

Internskämtrubrik. Sprang till ICA med karro efter skolan och köpte lite viktiga grejer inför onsdag (vi ska nattjobba). Riktig alla-hjärtans-dag-anda i våran varukorg när vi kom till kassan, haha! Kommer bli så myzzzit.




regn utanför fönstret kan vara det mysigaste som finns när man ska sova

godnatt




måndag måndag måndag

Två lektioner idag. Sen stannade kag och jullebullerullefrulle kvar och jobbade matte. Kan säga redan nu att jag kommer kugga den här kursen.. Sen gick jag till helex all by myself och gymmade. Blev en halvtimmes indoorwalking (hatkärlek till den, alltid tyckt att det är en liten tantmaskin. Men ändå har jag fastnat, riktig röjmadkin med tanke på att man förbränner över tio kalorier i minuten!) sprang några kilometer på löpbandet och avslutade med lite olika maskiner. Brukar sällan bli nöjd när jag gymmar, ett bra pass är 100% maxansträngning enligt mig.. Men det var ett helt OK pass ändå!




dont you worry child

borde ha städat. borde ha pluggat mer. borde ha fixat saker som skulle fixats och borde ha gjort saker som skulle göras. jaja det får bli morgondagens problem för ikväll lägger jag mig tidigt. *passar bra med ett yolo här* puss och godnatt!




and now it begins..

Nu har jag och Julia fått våra kort och är sjukt taggade på ett års hårdträning!




köar

Stått i kö utanför helex (eller sensia som det nu heter men; en gång helex alltid helex) med Julia sen nio imorse. Idag har HELEX öppethus och gymkort sälj för halva priset till de 100 första. Kön bakom oss har blivit ganska så lång, vi får garanterat kort iallafall. Wohooo




tidig söndagmorgon

Det är söndag och min klocka ringde 07.30.. Så en trött Bea har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag göra mig i ordning och sen fara. Vart får ni veta alldeles strax!

inlägget publicerades lite sent men jaja..




25082012

Äter vindruvor och tittar på mr beanfilmen ensam i tevesoffan. Roligaste lördagkvällen på länge. Untz untz untz.




barbie girl

Sista bilden: jag försöker göra en plastdocka-min. haha...



makeup försök 2

Efter Angelina-sminknings-försöket har jag provat mig på en av Promise Phans sminkningar från en annan av hennes youtubevideos. Jätteroligt! Lite tjejigare skulle man kanske kalla denna.. Resultatbilderna får ni se strax! 
 
Alla har väl kanske redan sätt hennes videos för länge sen, men här är hennes kanal iallafall. 



fredag hela veckan.

Sovmorgon till tolv, men ändå steg jag upp hyffsat tidigt och pallrade mig iväg till waldorf för en lunch med tjejerna. Sen hade vi bara två lektioner innan vi slutade för dagen, tiden har bara flygit iväg den här veckan och så blev det helg igen. Skönt. Träffade på Sabina och gick och drack latte med henne. Sen har hon fått äran att prova min ökända peruk, så har vi spionerat på Julia och Wille, halsat kaffe, målat läpparna knallröda tillsammans med jullebulle och efter det ätit gomiddag hemma hos Sabbis. Avslutade sedan fredagen med snabba cash II med henne, Julia och dubbelwilliam. Inte världens bästa film kan jag konstaterna men gratisbio är aldrig fel!



no im just kiddin'

Ikväll har jag haft riktigt, riktigt tråkigt så då fick jag superiden att försöka mig på att göra en angelina jolie-sminkning som jag sätt på youtube. Det gick bra till att börja med men sen spårade det och kag gav upp! Gick upp på vinden och råkade hitta en röd peruk, kunde inte låta bli att skoja lite på instagram. Så nej hörrni jag är inte rödhårig.

Ja, jag är beredd på att jag nu kommer bli hatad. Fast det är ju så himmla kul så det var nog värt det! Fast jag får alltid så dåligt samvete efteråt.. Ska typ springa till affären och köpa hårfärg och färga håret på riktigt så att ingen blir arg på mig.. Haha! Så förlåt mina kära instagramföljare!




kort skoldag och hairdonutspremiär

Hej och hallå. Idag hade vi bara skola till halv tolv, alldeles för skönt. Tog en lunch med pappa, köpte en kaffe och tog sen bussen hem för första gången på föera månader. Hösten är här. Borde kanske ha passat på att träna men har otroligt låg motivation för tillfället, speciellt för karaten. Så jag funderar att ta ett säsongsuppehåll och istället lägga alla krafter på gymnet och löpningen? Men som sagt så har jag inte bestämmt mig. Istället sitter jag och kollar på sex and the city som jag fastnat för igen, trotts att jag sätt alla avsnitt hir många gånger som hellst. Blir aldrig less. Men snart ska jag ta tag i matten, är ju lika bra att göra bort.




lillördag

Blev långt ifrån ett hårt pass ikväll, sprang en liten stund på bandet och cyklade sen samtidigt som jag tittade på SATC. Väldigt mysigt med regn utanför fönstret sammtidigt. Men under kvällen har jag varit väldigt trött och struntade därför i allt som jag skulle göra ikväll och tog istället ett varmt bad.




Dag tre

Hallåhallå. Tredjedagen i skolan har varit bra, finns inte mycket att skriva om nu i skolstarten. Typ hej här är jag och jag har köpt nya skolhäften. Har spelat volleyboll på idrotten, sen inte gjort så mycket speciellt. Lugn skolstart. Efter skolan har jag iallafall druckit smoothie med Julia och Wille. Resten av dagen/kvällen går åt till städning, fixning och träning. Ha're!



shf

Sitter i soffan med mami och tittar på svenska hollywoodfruar. Vilket kan vara det bästa som finns! Kvinnor som bränner sina mäns pengar utan att ens blinka.. Gifter sig rikt och sen går omkring som om dem är bättre än andra, haha så underhållande! Speciellt Maria Montazami, hon är ju den bästa människan som finns.

 




leverans #3

Äntligen har det sista "skalet" kommit från fyndiq. Har verkligen varit i behov av ett aportarmband till min lilla iphone.. Perfekt till framtida löprundor!




varför jag önskade att jag gick i gymnasiebyn..

1. man har idrott på samma ställe som man byter om på
2. man behöver inte äta lunch i sitt hemklassrum
3. man har sina skor på sig innomhus
4. ens skåp rymmer mer än tre böcker
5. man slipper springa på samma personer tjogo gånger inom loppet av två minuter
     



lite nytt

 
Då var första skoldagen klar då. Eller nja den räknas väl inte, vi var ju bara i skolan i en timme. Blev iallafall en sushilunch med Karro och sen tvingade jag med henne och Anton att hjälpa mig hitta nya träningsskor. Köpte även shampoo och balsam på body shop. Töänkte gå och fixa gymkortet idag men det får bli att göra bort senare i veckan. Åkte hem med mami och gjorde en lax & sallad-middag. Gott!



first day (standardinlägg)

Kommer ihåg förra året när jag skulle börja ettan, kunde knappt äta på morgonen (åt energitabletter till frukost för att psykiskt orka med första dagen.. Haha!), hade klädkris och var sååå nervös! Long time ago.. Och nu känns det bara toppen att börja om igen. Jag har haft ett riktigt bra sommarlov trotts allt så jag har inget emot att blrja om igen. Dock kan jag knappt röra mig pga teäningsvärken. Å nu sitter jag framför teven och äter frukost, ska snart fixa mig och åka.

See ya in school!




He's just not that into you

 
Hej jag har inte börjat städa eller leta grejer, blir nog att panik-göra allt imorgon. Låter bra. Nu slår jag istället på en film som verkar lovade. PUSS.
 
 
 
 



middag på O'Learys

Avslutar sommaren som jag började den = med middag på en sportbar! Väldigt gott och väldigt mysigt (och att Ronaldo var på tv sammtidigt var ju inte dirket någonting att klaga över heller) Nu är jag hemma igen och ska städa upp i mitt rum och leta fram skoldatorn och alla böcker. Imorgon börjar allvaret igen. Fast det har jag faktiskt inget emot. Att komma in i rutinerna igen, börja med gym och träffa alla man inte sätt så mycket av under sommaren kommer bli jättekul!



out for dinner




after the workout

Gjort i ordning lite proteinpulver och tittar på sista avsnittet av pll (första säsongen). Måste säga att jag hatar proteinpulver, försöker tvinga i mig lite med hallonsmak men det går fan inte.. Huvva. Men det är väl bara försöka.. *biff-bea på g*



21 kilometer senare

Första gången jag någonsin springit över två mil! Kan konstatera att det var ganska så jobbigt, var redan slut efter 18 km.. Viljestyrka sista biten! Lite stolt att jag klarade av det, utan en enda paus! Kunde knappt stå när jag kom hem men just nu känns det knappt i benen, träningsvärken lär ju komma i efterhand? Nu ska jag iallafall hoppa i duschen! Ha en bra söndag!




laddar

ätit en stor frukost/lunch (det heter brunch bea..) för att jag ska kunna orka med dagens träningspass. Ska ge mig på ett halvt maraton idag, alltså 2,1 mil.. Jag har aldrig sprungit så långt förut så vi får väl se hur det går! Just nu sitter jag och tänker ut en bra runda att springa. Hörs!




musikensmakt

Runt tio igårkväll åkte jag till gultza för att gå på musikensmakt. Inte den roligaste kvällen i sommar skulle man kanske kunna säga, hade lite högre förväntningar men det var kul att träffa folk iallafall. Jag kan beskriva kvällen med en mening: att gå ner mot stranden, sen upp till ingången om och om och om igen.. Träningspass typ! Fast det blev också ett besök på max med sabina, matilda, nelly och ida. Sen gick vi tillbaka för att titta på krunegård, som sög btw. Gillade honom inte förr och gillar honom om möjligt ännu mindre nu! hahah...




"we are all mad here"

Jag har fått ganska många som frågat angående min header-text. We are all mad here/Vi är alla galna här. Det var nog bara Elina som förstod den direkt. Det är iallafall ett citat som kommer från alice i underlandet och jag tyckte det var lite halvgulligt så då valde jag den. Its nice and i like it, finns ingen annan speciell anledning. Så nej Stefan -mad står inte för "arg" och nej Sabina -mad är inte en felstavning av "made"...



wedding wedding wedding

Jag och mamma åkte iväg till gammelstan för att titta på och fota Agnes & Roberts bröllop tidigare idag efter att Sabina hade farit hem. Första gången jag var på ett riktigt bröllop faktiskt, å det var jättefint!
 



på bröllop

skriver mer sen när jag kommer hem!




en sabina & 1/4 vattenmelon & en film




@Rvik

Som sagt så åkte vi in till rutvik, familjemiddag. Sista kvällen med stockholmarna innan dem åkter tillbaka hem. Solat, grillat och blev nerputtad i den lilla poolen..
 



lilla kopian

Kom nyss tillbaka efter en supersnabb sväng ner på stan, Hannah skulle bara köpa ännu ett glitternagellack. Snart kommer mami och hämtar mig och senare idag bär det av mot rutvik. Men innan dess hoppas jag på att få sola lite..

kolla bilderna, en bea och en liten mini-bea! hahah...




kryper ner i sängen med lite sex and the city




äventyr..

..med *trumvirvel* Sabina! Efter att ha luchat med min favoritpappa gick jag en runda på stan och köpte ett par skor (ni ska få se!) och sedan bar det iväg på Sabbeklabbes cykel. Första stoppet var dollarstore där vi båda köpte lite grejer, tittade sen på mera skor och efter det gick vi iväg till rostbollen. heh, kunde inte låta bli! När vi sedan var tilbaka i stan köpte vi varsin sallad och satte oss i norra hamn i det fina vädret. Säga vad man vill, men tråkigt har vi då aldrig!




bea bestiger rostbollen

tönt.




lunch med pappa igen

Friends-sallad. Klagar icket.




solar

jag suger på bra rubriker.




onsdagsmys

Jag åkte in till stan för omkring två timmar sen, ska sova i lägenheten och spendera lite tid med min favoritstockholmare. Så jag och hannah har gått till konsum för att köpa lite naturgodis till ikväll och fettfri yoghurt till imorgon. (kom hem nu julia, vi måste sätta igång med träningen! snart rullar jag fram..)Nyss har lilla hannah iallafall målat mina naglar och nu ligger vi i soffan och tittar på en gammal prinsessfilm. Snart ska hon sova, så det blir kanske att jag lägger mig tidigt också. Drar en yolo på den. höh. PUSS




pretty little liars

börjar bli en vana att titta på pll på kvällen, så bra och jag är helt fast. vaniljkaffe på det = tummen upp.




sunbreak

ser på lunch och äter film. snart ut igen. he'rå




kan inte bli så mycket bättre




15082012

jag är sjukt imponerad på migsjälv att jag redan är vaken. ska bara äta en snabb frukost sen blir det att gå ut och pressa hela dagen!




watermelonholic

hittade vattenmelon i kylen = räddade min kväll. så gott. dessutom har jag letat fram SATC-boxen så nu är mysfaktorn ganska så hög hemma hos mig!




födelsedagspresenterna

Blev jättenöjd med presenterna som jag fick igår! Ett gymkort på helex, proteinpulver och andra träningsgrejer och ett par stilettklackar. ♥ tack!



my b-day

Gick direkt till waldorf efter att ha varit med Sabina under de större delarna av min födelsedag. åt nudelsoppa till middag (vilket är väldigt svårt att äta med pinnar) med mamma, lillebror, mormor och stockholmarna. Sen gick vi upp till läggan en stund och jag fick lite fina grejer -bilder kommer. prommenerade sen och mötte Karro och blev bjuden på latte på friends uteservering, Tack gummsi! ♥ och efter det var jag med sabina IGEN, tog en latte till och gick sen runt med bruden tills jag for hem med mami. Vill inte ens veta hur mycket kaffe jag druckit under dagen.. hahah. Kan iallafall sammanfatta som en väldigt bra dag!



in till stan

kämner mig jätteduktig som prommemerar in idag istället för att cykla (<--lämnade den hos mormor igår), hur som hellst så har kag lite saker att köpa och så ska jag träffa sabina. har ju inte träffat henne på snart sexton timmar! pusspuss




grattis bexo /sabina

spenderat födelsedagen med sabina, ätit god lunch på waldorf, sprungit runt på stan och druckit både smoothie och kaffe. mys!




födelsedagslunchar med sabina




17!




sista dagen som sexton

nu när jag går och lägger mig ser jag ut såhär ↑ och när jag vaknar imorgon lär jag se ut såhär ↑



usa vs spanien

blir ingen utklassning i finalen vill jag lova, snarare för spännande.. men usa kommer ändå guldet utan tvekan *komentaror bea*




start over

ett tag sen sist men nu tar jag nya tag med väggen!




orangea faran 2

nyss varit ute och badat med lilla stockholms-hannah. vi var till och med på äventyr nr två med gummibåten, sommarsommarsommar.




god morgon




congratulations grandma

alla har gått och det är äntligen lugnt hemma! fast det har varit ganska så trevligt ändå. nu ska jag slå på ett avsnitt pretty little liars (började se den serien tidigare i veckan, nu är jag fast!) och sen ska jag nog gå och lägga mig. jag har inget bättre för mig, PUSS!



hehu

bekräftat; jag är för gammal för att leka dunk. rammlade och skrapade upp båda knäna när jag var ute med kusinerna.. såklart är det inte fyraåringen som faller, självkart är det ju jag. å nästa gång kommer jag säker bryta höften eller något, fuck im old. lite ironiskt är dock att när jag kom in för att tvätta såren så fick jag inget gullande osv, det första pappa sa var: "bea ta fram kameran så får jag fota!" höhö. fast på småisarna såg det dock ut som att de trodde att jag var döende..

*tummen upp*




på 70års kalas

hela tjocka släckten är här och firar mormor som fyller 70, skriver mer sen!




MULAN

stackars stackars stackars alla barn som inte är födda på 90-talet.. dem har ju missat precis allt! min nioåriga kusin hannah har aldrig sätt tarzan, pocahontas, aladin.. men största skrällen var ju mulan. så det var bara att leta redan på filmen snabbt som satan. 




@mat&prat




det är fredag, freeeedag

två nyvakna tjejer håller på att göra sig i ordning. jag ska ut och lunchs med pappa och sedan fortsätta på min presentjakt med sabbis. å som den hard core kattallergiker som jag är så är jag dum i huvet som ändå är med hennes katter och det känner jag av idag vill jag lova! helt röd i ögonen och halsen kliar, hehu.




ben&jerry

håll i hatten nu allihopa men jag och sabbe gick faktiskt ner till hemmakväll efter vårt ruttinerade te-party på friends och där köpte vi varsin ben&jerry. andra gången någonsin jag köper en sån men vi var så sjukt sugna (+att jag slagit vad med julia om att jag skulle äta en innan sommaren var slut och ni vet ju att jag inte klarar av att förlora..). egentligen är det alldeles för onyttigt för mig så jag drar en yolo på den, å dessutom har jag knappt ätit idag *hittar på ursäkter* ska snart dra igång hårdträningen igen. sitter nu iallafall med sabbis och tittar på miley cyrus nya film "lol". PUSS.




friends + te + sabina = toppenbra




mission failed

uppdrag hitta en present till karro gick lite sådär.. men var bara lugn gumman, jag hittar nått! men å andra sidan så gick mission hitta en present åt bea väldigt bra! (fyller ju trotts allt år om fyra dagar) hittade två snygga togo-kaffe-muggar för hundra kronor på åhlens som jag blev kär i. köpte också en socker-ersättnings-pryl att ha i kaffet istället för att ha en massa socker!

 




mot staden

hallåhallå, skriver ett snabbt inlägg för snart ska jag bege mig över bron in till stan. helt ensam dock, typ alla jag känner har övergett mig. sucksuck. har iallafall lite saker som jag måste köpa så det är bara gilla läget. bland annat så måste jag hitta en inflyttningspresent till en Karro som fått en ny lägenhet! för bra. men jag ver däremot intealls vad jag ska köpa till henne...
 
...och om någon trodde annat så är det ett paraply i bakgrunden, bara för att undvika missförstånd. snusk. ni anar inte hur många det faktiskt är som trott annat..hahahah! 



hälsofreak

dagens lunch:
bär & 0,1% fett jordgubbsyoghurt
en kopp kaffe
ett glas med beroca
två hårdbröd med stekta ägg
salladsblad




man är ju världens bästa kusin

Gick till kusinernas hus direkt efter promenaden och då fick Victoria en försenad åtta års-present. Beliberbrud nummer 1 skulle man nog kunna säga. Så vad skulle då passa bättre än en justin-tröja och en bild på lilltjejen och honom i ett hjärta? Aldrig sätt henne så glad!



a walk to remember

ute och prommenerar med julia & alfred runt om i rutvik. sista gången jag träffar bruden innan skolan börjar igen (helvete vad jag får ta avsked av folk denna vecka alltså..) men det var iallafall väldigt mysigt!




fem dagar kvar

fånig tjej 123.




Just my luck

Laddat med frysta jordgubbar, sockerfri saft och lite nötter till just my luck med lindsay lohan och chris pine. Kommer inte ihåg nått av filmen, jag har inte sätt den sen var ny men jag minns dock att den var 2006-Beas favoritfilm. Har helt enkelt jävligt mysigt!



i lekparken

det är ju nästan galet vilket skrivhumör jag har varit på under den senaste tiden, bara bilderbilderbilder. Typiskt mig. Det är bara tråkigt och jobbigt att sitta och skriva långa inlägg som ändå ingen orkar läsa. Speciellt när man inte har en susning vad man ska skriva om. Bilder äger. Punkt.




leverans #2

fyndiq.se om någon undrade




breakfast

sitter och tittar på biggest loser och äter frukost, havregrynsgröt med frysta blåbär. gott!




presenter från budapest

tackartackar



USA vs. ARG




Grillat och OS

Föräldrarna kom hem ikväll och äntligen får man mat, jag har alltså inte orkat laga någonting alls när jag varit ensam hemma.. Åh vad tycker ni om deras tröjor? Jag orkar inte..




Cyklade till flygplatsen med mamma för att säga hejdå till Emma som åker till minnesota och blir borta i nästan ett år. Hur jag ska klara mig utan henne i så lång tid återstår att se. Men lycka till och ha det bra!



på flygplatsen

Sitter och väntar på att emma ska komma till flygplatsen så att jag ska få säga hejdå till henne. huvva vad jobbigt det kommer bli.




Måndag 6 augusti

Gick på stan med lillkusinen och köpte ett par glasögon för tredje gången. Pajat två par på två veckor.. Samma snubbe i kassan alla gånger till och med, fick alltså lite roliga blickar från honom även idag. Höhö..




Leverans #1

En kväll förra veckan satt jag och letade efter nya iphone-skal på olika internetshoppar och klickade hem en stor hög av alla möjliga sorter. Med tanke på att jag inte haft några egna 4S-skal sen tidigare så var det ganska välbehövt (har istället slitit ut alla skalen som mami köpt till sin tele..) Å i morse landade första leveransen i brevlådan, fyra bumperskal och en penna som man fick på köpet. Galet nöjd!




Hemma hemma hemma hemma

Cyklade järnet hem från willemannen, tappade bort mig några gånger på vägen men nåtusan gick det bra tillslut. Sitter nu i soffan och ska se en film med bror. Godnatt till er som jobbar imorgon (och er som inte gör det också iofs)




@william

Säger ju inte nej när julia ringer och bjuder in mig på tacos. Så jag orienterade mig till wille (ja Julia, jag har bra lokalsinne) och där hade vi en mysig liten middag med bordsbön och allt. Normala gruppen. Tittat när bolt sprungit, dominerat xbox osv.




Släkten är värst

Småkusinerna har kommit hit från stockholm och det är kaos i lägenheten. Typ tjugo pers här! Dem har äter tårta, bea druckit mer kaffe och ungarna har tvingat med mig iväg ut på taket och där skrapar man såklart upp benen.




Fika

Drog en vaniljlatte på friends med stefan och sebbe, lite trist med varmt kaffe i stekhett väder men koffeinet skadade inte. Måste bara säga att stefan kan vara den sämsta fotografen. No hard feelings bro.




sista kvällen

Lördagen var som lovat väldigt rolig. Träffat massor av folk, ätit nudlar för tredje kvällen i rad, skrikit på Kapten Röd och försökt välta bajjamajjor. Haha..Å fyverkerier på det hela? Så oväntat och så bra gjort! Kändes verkligen som typ nyår! Blev dock inte så många bilder tagna under kvällen enligt mig.
 
Slutade med en prommenad med två små konstiga killar som jag aldrig träffat förut, vid namn Stefan och Jakob eller något i den stilen. Sen begav jag mig hemmåt vid fyra-tiden på min lilla cykel.



Laddar om

Sitter i soffan, tittar på OS och äter frukost/lunch/middag. Kan inte riktigt avgöra vad man ska kalla det när man äter första målet nu.. Ska strax börja göra mig i ordning och sen cykla iväg till karro. Åh så jag längtat efter ikväll!




TGIF

Torsdagen var rolig, fredagen var jätterolig och lördag kommer bli epic.



Home we go

Gårdagens outfit, känns ju lite halvruttet men ska bara cylka hem och sen blir det städa, klippa gräset, diska och göra mig i ordning. Riktig jävla housewife! Minus att diska och klippa gräset och städa då, inte så classy med sånt kanske... Så snarare hembiträde. Jajja, upp på cykeln och rulla hem. Ha're gott!




Lindon 2012 logo fail

Jag kan inte ta OS-logan seriöst längre efter att jag sätt en bild på facebook där någon med ett dirty-mind gjorde om färger osv på symbolen så att den ser ut som att lisa simpson ger bart lite bj. Haahahahhah.. alltså..?




Last thursday night

Satt på friends med min fina fina karro i nån timme. Sen gick vi och kollade in lk och blev kvar ett tag. Tänkte ta cykeln hem men gick istället upp till mormor för det blev ju så jävulskt kallt, säger till och med hon som aldrig fryser. Det var iallafall mycket roligare ikväll än igår och roligare ska det bli! Taggar redan för ikväll och imorgon! Woopwoop



Karrokarrokarro

Nu beger jag mig på min lilla cykel in till stan och träffar karro som äntligen kommit hem. *som ett barn på julafton* får se ifall vi tittar förbi på lk, hörde att det var mycket folk ikväll! Kul! men tanken var nog snarare en fika på friends eller nått. Ska börja rulla nu, see yaaah!




once again

 
Kändis-Bea. Nu börjar jag bli less på att vara med i tidningen, iallafall när jag blir så rutten på bilderna! Å jag ska tydligen "säkerligen även se Bonnie Tyler, hon är ju kult". HAHAHAHAHAHHAHAHAHAA. Kan avslöja att det snarare var Wille som svarade på frågorna när tidningen kom fram till oss igår.Pinsamt nog trodde jag att tyler var en man.. Men jäklar vad moget folk som nu läser tidningen ska tro att jag pratar, haha!



det regnar ute..

..Å jag hann inte hem innan det började.  Men jajja, inte gjord av socker. Bytte iallafall om till myskläder och tittar nu på film. Finns inte mycket som är mysigare att göra när det regnar, men det ser dock ut som att det ska bli fint väder snart igen!



tjohoooo tidsfördriv

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: aa
Varit kär: jupp
Förlorat någon speciell person: Angelica ♥ 
Varit så trött att du somnat sittandes: många gånger
 
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
orättvist mot de andr färgerna att bara säga tre
 
I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jajjemen, många!
Fått ditt hjärta krossat: nej
Skrattat så att du har börjat gråta: flera gånger 
Träffat någon som förändrat ditt liv: hahaha, damatiskt det lät. men faktiskt. några stycken till och med!
Insett vilka som är dina äkta vänner: men vad dramatiskt det blev! umgås med dem jag mår bra av.
Fått reda på att någon har pratat om dig: jo det händer ju.
Kysst en kompis: mhmmm
 
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: döööör. msn.. hahaha
Hur många barn vill du ha i framtiden: har jag knappt ens funderat på, spelar ingen roll bara dem är söta :b
Har du några husdjur?: nej, fett allergisk
Vill du ändra ditt namn: ibland
Vad gjorde du under din förra födelsedag: sweet 16! hade reunion med mina vänner på baksidan av huset, var mysigt.
Vilken tid vaknade du idag: alldeles för tidigt
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt i ett trapphus med sabina
Någonting som du längtar till: lördag på LK, kommer bli så roligt.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mitt rum atm, önska att det inte var så stökigt
Vad gör dig irriterad: att mitt rum är stökigt
 
OM DIG:
Vad är ditt namn: beatrice
Singel/upptagen: sssingel
Stjärntecken: lejon
Kille eller tjej: dudes pleace
Hårfärg: blond
Längd: aslång
Vad gillar du gällande dig själv: im sexy and i know it :bbb nä jag vet faktiskt inte, sånna frågor är svåra.
Piercings: navel, vanliga i öronen och stav i högra örat
Tattoos: nix, fast jag hade velat ha en!
Höger eller vänster: vänster, didnt see that coming? *syftar på vilek hand jag skriver med, inte politik! hahah*
 
JUST NU:
Äter du: nej 
Dricker du: nej
Är du på väg att: duscha, städa å sen iväg till stan
Väntar du på: att karro ska plocka upp telefonen
 
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar
Kortare eller längre: längre
Yngre eller äldre: äldre
Romantisk eller spontan: spontan
Tatueringar eller piercingar: tatuering
Känslig eller inte: båda
Ragg eller förhållande: beror på
 
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: jo
Gjort något sjukt spontant: always! :)
Krossat någons hjärta: mm
Dissat någon: kanske det kanske, nä jag är snäll!
Gråtit när någon dött: ja det är klart
Gillat din killkompis (mer än som vän): njaa
 
TROR DU PÅ:
Dig själv: absolut
Mirakel: jodå
Kärlek vid första ögonkastet: nääää
Gud: sorry bro
Att kyssas på första dejten: joråå
 
SVARA ÄRLIGT:
Varit otrogen: nej!
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: aa det tror jag nog
Vad kan du inte "leva" utan: min kamera, min säng, att träna.. nä jag vet inte, finns mycket!
Har du svarat ärligt på dessa frågorna: givetvis



tjockis 1 och tjockis 2

Kan ha hänt att vi kikade förbi på LK i en liten stund men det var bara tråkigt. Ni som inte var där, alltså alla över tolv och under 40 missade ingenting. Gjorde istället vad jag och Sabina är bäst på: äta. Delade på lite nudlar och köpte vi en sockervadd bara för att ta bilder med den. Vi är ju kanske lite halvkonstiga jo. Men jag gillar oss och längtar till lördag, kommer bli så roligt!



live @uteserveringen

Första kvällen av lk tillbringas med Sabina helt ensamma på friends uteservering. Dricker te som vanligt, dagens tredje fika-pause. Som vanligt utan "fika". Höh. För illa. Sen ska vi se vad som händer på lk-området, lär vara ganska dött ikväll. Förresten så har jag världens sämsta rubrikfantasi och min hemliga hjälpare gör ett dåligt jobb så nu får rubrikerna vara som dem är. Peace!




iskaffe på staden




grillin chillin doin the as drillin

Julia tvingade med mig till gultza tidigare ikväll för att grilla med henne, molly och william x2. fett mysigt, även om ni verkligen sög på att grilla. Men ändå, varm och mysig kväll. Som sommarkvällar ska vara. Cyklade sen till bergnäset och mötte upp emma för en nattprommenad. Surrade som galningar och gick i över en timme. Åh vad jag kommer sakna henne, ska skicka flaskpost över atlanten när du far. Nu är jag iallafall trött och hungrig, så jag avslutar en fin kväll med vad kylskåpet har att erbjuda och nått avsnitt himym. PUSS.